Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet letölteni és hogyan csinálják?
Figyelt kérdés
Régen láttam egy olyan videót, amiben egy pasi leszopja saját magát. Honnan lehet ilyet letölteni, vagy hogy keressek rá a neten? Illetve hogyan csinálják? Ennyire hajlékonyak?2011. szept. 22. 16:55
4/6 anonim válasza:
Ez kb. olyan, mint amikor az ismerősőm állitása szerint megdúgta saját magát :)). Hát azt nem tudom, hogy honnan lehet ilyen videót letölteni, de ha majd találok, akkor szólok.
Többi válaszolónak csak annyi, hogy legalább van még olyan ember itt, aki felvállalja önmagát és nem azon töpreng, hogy ehhez mit szólnak mások.
5/6 anonim válasza:
Vetesd ki a lengőbordád (azt hiszem ezt kell), és akkor egész nap szophatod magad!
6/6 A kérdező kommentje:
állj, ti félre értettetek! Nem akarom én magamat leszopni, csak nagyon régen láttam egy ilyen videót és már nem teljesen emlékszem rá. Csak kíváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire hajlékony valaki, vagy valami turpisság van a dologban.
2011. szept. 29. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!