Miért nem tudok Android Marketről letölteni semmit?
Csatlakoztatom a telefont, de azt írja ki, hogy "There are
no Android phones associated with this account. Please sign
in with a different account. " Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 17:14
1/6 anonim válasza:
A geprol probaltad? Vagyis itt a bongeszoben? Valoszinuleg az a baj, hogy meg csak most vettel telefont, frissen irtad be a google acountod, vagy romot frisitettel, lenyeg, hogy frissen irtad be az accountod, es meg nem szinkronizalt...nem sokara majd tudsz, es szerintem addig is tudsz direkt telefonon tolteni...
2011. jún. 7. 17:41
2/6 anonim válasza:
Jelentkezz be telón is a Marketbe. Amíg ezt nem teszed meg a rendszer nem tudja, hogy ahhoz a gmail fiókhoz melyik telefon tartozik. Így nem is tudja telepíteni a telóra az alkalmazást.
2011. jún. 7. 18:21
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet...:) Megpróbálom...:)
2011. jún. 7. 19:10
4/6 A kérdező kommentje:
Hogy tudom szinkronizálni? Én bejelentkeztem, de ugyanazt az üzit adja ki... Csináltam már két felhasználónevet, de semmi... Nem tudom megcsinálni...:( Segítsetek! További tipp, h. mit csináljak? (Lehetőleg "lebutítva", hogy egy lány is megérthesse...):)
2011. jún. 15. 14:34
5/6 anonim válasza:
Ha ugyanazzal a fiókkal léptél be a telón is mint gépen akkor mennie kell. Ha meg nincs net a telón akkor nyilvánvaló, hogy nem fog belépni és így továbbra is fenn fog állni a hiba.
2011. jún. 15. 14:56
6/6 szandi1516 válasza:
Miert nem tudok a market. Android.com-ról letölteni Samsung galxy mini-re? Bejelentkezek és ezt írja ki, ha le akarok tölteni valamit: There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
Amikor megvettem a telefont akkor tudtam ,de visszaalítottam a gyári beállításokat és utána bejelentkeztem a telefonnal a Gmail-os fiókomra meg a gépen is az android marketre és ha leakarok tölteni valamit akkor ezt írja ki „There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.” Mit csináljak légysziiiii segítsetek!!!! (Ha lehet érthetően írjátok le mivel lány vagyok és nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz :$)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!