Android: "There are no Android devices associated with this account. " Hogy tudom hozzáadni a accounthoz a telefonom?
" Beállítások - fiókok - fiók hozzáadása"
Fiók már van, nem ez volt a kérdés.
"Fiók már van, nem ez volt a kérdés."
Van, a webes marketen a számítógépet használva...
"" Beállítások - fiókok - fiók hozzáadása"
Fiók már van, nem ez volt a kérdés."
Tudod mikor ír ilyen hibaüzenetet?
Ha számítógépen böngészed a marketet és a telón nincs beállítva a gmail account...
"Bejelentkezel a telefonodról is ugyanazokkal az adatokkal és kész is."
Ja most látom, ugyanazt írtad végülis, mint az első hozzászóló...
Végülis igazad van, ha bejelentkezik (fiók hozzáadása) akkor már van fiók...
"Fiók már van, nem ez volt a kérdés."
Ha már van fiók, akkor ez a hibaüzenet azt jelenti, hogy ki van kapcsolva a telefonon a szinkronizálás.
De akkor is ezt írja, ha nincs gmail cím beállítva a telefonon.
Miert nem tudok a market. Android.com-ról letölteni Samsung galxy mini-re? Bejelentkezek és ezt írja ki, ha le akarok tölteni valamit: There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
Amikor megvettem a telefont akkor tudtam ,de visszaalítottam a gyári beállításokat és utána bejelentkeztem a telefonnal a Gmail-os fiókomra meg a gépen is az android marketre és ha leakarok tölteni valamit akkor ezt írja ki „There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.” Mit csináljak légysziiiii segítsetek!!!! (Ha lehet érthetően írjátok le mivel lány vagyok és nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz :$)
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Fentebb le van írva...
Szinkronizálást kapcsold be a telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!