Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A suliban pár évfolyamtársam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A suliban pár évfolyamtársam egyfolytában lesi a fenekem. Mit csináljak? Vagy mit szóljak be nekik?

Figyelt kérdés
Van h le is tapiznak a nagyobbak:S az ellen mit lehet tenni?
2009. ápr. 24. 21:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

Én a helyedben lekevernék nekik egy qurva nagy pofont, de az is lehet, hogy tökönrúgnám. az nagyon fájdamas.

állj már ki magadért, ne legyél már lúzer! úgyse mernek visszaütni!! aki azt írta, hogy "jajj légyszi ne már" szöveg semmit nem fog érni, teljesen igaza van.

2009. ápr. 24. 22:02
 12/27 anonim ***** válasza:
52%
sztem nem:D
2009. ápr. 24. 22:02
 13/27 A kérdező kommentje:
oké kipróbálom :P
2009. ápr. 24. 22:05
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Öltözz fel rendesen, ne úgy mint egy qrva, és ne is viselkedj úgy!

Bár lehet, hogy ezzel már elkéstél!

Ha visszaemlékszem 30 évvel ezelőttre, mi is azoknak fogdostuk a seggét, és a mellét, aki a kihívó viselkedésével ingerelt rá!

2009. ápr. 24. 22:09
 15/27 A kérdező kommentje:
Már bocs de nem úgy öltözök mind egy sarkcsillag.
2009. ápr. 24. 22:15
 16/27 anonim ***** válasza:
86%

Jaj Istenkém, te most panaszkodsz vagy büszkélkedsz? Vágd pofán, aki odanyúl, ennyi. Utána mégegyszer nem meri megtenni, abban biztos lehetsz. Engem is megpróbált megtapogatni a nálam 10 évvel idősebb, és kb. 60 centivel magasabb és bő 30 kilóval nehezebb munkatársam, de kapott akkora sallert, hogy el sem akarta hinni, mindezt a munkatársak előtt. Azóta tudja, hogy hol is van a határ velem szemben. Mégegyszer nem tenné meg, az hétszentség.

Szóval, ha valóban zavar, hogy odanyúlnak, és nem csak büszkélkedni akarsz egy ilyen ostoba felvezetéssel, akkor vágd pofán, rúgd bokán, üsd gyomorszájon azt, aki tapogat. Ennyi.

De egyébként nem akarásnak nyögés a vége.

2009. ápr. 24. 22:15
 17/27 anonim ***** válasza:
69%
Nem jó ötlet megütni ezeket a férfiakat, mert ha olyan hajlamú, akkor elkap, megerőszakol és kitekeri a nyakad!
2009. ápr. 24. 22:29
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Ffiakat... ugyanmár. ezek a "nagyfiúk" sztem a kérdezőnél max 2-3 évvel idősebb taknyos kamaszok lehetnek. vágd jól pofán őket, de úgy izomból, aztán majd néznek hülyén!
2009. ápr. 24. 23:50
 19/27 anonim ***** válasza:
nemtudom hogy mi is a kérdés lényege mert annyira adja magát hogy mit kéne tenned, ha nem tetszik ordíts rá, vágd pofán, nehogy már ezzel legyenek menők a parasztgyerekek, téged meg lenézzen az egész suli emiatt. állj ki magadért azért vagy nőből
2009. ápr. 25. 01:45
 20/27 anonim ***** válasza:
79%
Tegyük fel a kérdező 16 éves, a nagyfiuk akkor szerintem kb 18-ak. Én ennyi idősen tuti tokre égtem volna haverok elött ha kaptam volna egy izmosabb pofont egy csajtól...szerintem te is tedd ezt.
2009. ápr. 25. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!