Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban pár évfolyamtársam egyfolytában lesi a fenekem. Mit csináljak? Vagy mit szóljak be nekik?
Figyelt kérdés
Van h le is tapiznak a nagyobbak:S az ellen mit lehet tenni?2009. ápr. 24. 21:41
1/27 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de szerinted mit? Vagy csak a kezére csapsz, vagy izomból pofán küldöd. Ha hagyod csak qrvának fognak nézni. Ilyesmik nem jutottak még az eszedbe?
2/27 A kérdező kommentje:
gondold már el nagyobbak..
2009. ápr. 24. 21:48
3/27 anonim válasza:
És azt kit érdekel, ha "nagyobbak"? ne röhögtess már. én egy 40-es pasit is gyomorszájon könyökölnék, ha csak úgy le merné tapizni a seggem!
(23/nő)
4/27 A kérdező kommentje:
Ehez kéne egykis önvédelem...
2009. ápr. 24. 21:53
5/27 Thurston válasza:
Csak nem vernek meg egy lányt... :S
O)))
6/27 anonim válasza:
Előző vagyok: ja, ha nagyobbak az más...hát nincs mit tenni, qrva leszel. Sorry, de ha értelmes megoldások nem érdekelnek akkor rossz helyen jársz. De tudd, hogy egy "ne fogdoss már légyszike" nem fog segíteni a problémán.
7/27 A kérdező kommentje:
köszi te is rendes vagy...
2009. ápr. 24. 21:55
8/27 Thurston válasza:
De most komolyan, ha ez nem tetszik, mi a szart vártál?
9/27 A kérdező kommentje:
szted nem pofoztam már fel?
2009. ápr. 24. 21:58
10/27 Thurston válasza:
Oh!
Akkor rendőrség. Szexuális zaklatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!