Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt lennétek egy olyan 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennétek egy olyan 18 éves sráccal, akivel minden rendben van, kivéve hogy az otthona egy patkánytanya?

Figyelt kérdés

a szobája rendben van, de van pár érdekes helység...

a konyha is nagyjából rendben van, de a mellette levő helységből néha-néha szalad ide-oda macskázó patkány, és nagyobb fajta egerek

néha döglött egeret találni egy-egy ágy alatt

2011. szept. 20. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt se tudom hogy néz ki. Azt tudom hogy egyszer volt egy szép macskánk, levittem a pincébe amikor begyújtottam a kazánba, és elrohan előtte egy egér. Min a hülye úgy ment utána. Aztán az egér megállt és a macska nem látta. Úgy kelet megmozgatni az egeret hogy észrevegye. Volt lent vagy 2-3 mindet megfogta, de szerettem. :(
2011. szept. 20. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha macska kell én szívesen adok neked akár többet is :D

Nem félnek az egerektől,harci macsekok gyors reflexszel.

Kint vannak az udvaron hideg ellen is képzettek.

(de viszont azért törődni is kell velük de ha annyi egér van ott azzal jól laknak) :D

Üdv: 17/L (Pesti)

2011. nov. 5. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!