Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok jobban szeretik a metroszexuális fiúkat?
persze. nem is az izmoságra akartam fektetni a hangsúlyt, mert vannak jó testű pasik. például Daniel Craig a legújabb James Bond. Ő is metrosz.
de mindegy
de bizony a 20-30as korosztálynál is előfordul.
mellesleg nekem nem kellene egy szőrös mellkasú fiú. simán nem jön be és ennyi. és arcszőrzet is jobb ha nincs mint ha van, bár ha egy kicsi ha van és jól áll, akkor OK. és nálam az sem baj h sminkeli magát szolidan mondjuk. bár az sem baj ha nem. testalkatra pedig mindig is, egész életemben a soványabb fiúkat szerettem. egy kicsit lehet izmos, csak olyan minimálisan. a kimondottan izmos fiúk (akik esetleg gyúrnak is), na azok totál esélytelenek. és pl. olyan fiú sem jön be aki sokkal magasabb nálam. persze ha alacsonyab akkor sincs esély. szóval pont egy kicsivel legyen magasabb, az jó. tehát hozzám hasonló testalkat legyen férfi kiadásban, ennyi. XD
a kérdésedre pedig a válasz, hogy "miért?": azért mert izlések és pofonok... valakinek ez jön be, másoknak meg a szőrös izompacsirták. miért baj az ha különbözünk? így érdekes a világ.
ápám :O még mi nem jön ebbe a bonyolult világba :( most hallom először ezt a szót de tudom miről van szó...
Szerintem azért szerethetik 1-es lányok(én személy szerint nem szeretem egyáltalán...de azért adjon magára egy srác) mert azt HISZIK,hogy a belső tulajdonságaik,érzelmeik hasonlitanak az ővéikhez vagyis,hogy romantikusabbak mint a többi fiu,érzelgősebbek,vásárlás mániásak (persze a lányok kozül sem mindenki az)stb....azt hiszik egy ilyen pasiban megtalálják a barátnő-fiu féle lelkitársat vagy azt sem tudom hogy irjam de remélem értitek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!