Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok jobban szeretik a metroszexuális fiúkat?
Figyelt kérdés
Inkább lányok írjanak de bárki írhat.De ne a metrószexualitás fogalmát írjátok mert azzal tisztában vagyok.A suliban is körbe ugrálják az ilyeneket v. az egyik oszt.társamnak a pasija 18 de csak13-nak néz ki.Lányok nem inkább a férfias fiúkat szeretitek akik izmosak, jó testük van, sportol?Meg minden olyan belső és külső tulajdonság ami kimutatja, hogy fiú.(és nem az igénytelenségre az agresszióra vagy a szexmániára vagy kitudja mi van még amit a fiúkra lehet mondani. nem erre gondoltam)2009. ápr. 24. 20:27
2/18 anonim válasza:
szerintem egy férfi legyen férfi. gusztustalan, ha egy pasi szedi a szemöldökét vagy gyantázza a lábát. nekem kifejezettten a férfiak tetszenek, nem férfiak, akik nönek akarnak látszani. persze ápolt azért legyen egy férfi (fürdés hajmosás borotválkozás)
3/18 anonim válasza:
hát nekem a férfias férfiak jönnek be, és nem ezek a (bocsánat) nyálas majmok :-)
4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2009. ápr. 24. 20:38
5/18 anonim válasza:
szerintem elég érdekes ha egy pasi szörteleníti a lábat... o.O vagy szolizik o.O
De azért van egy határ ameddig még elmegy..:)
6/18 anonim válasza:
Én nem szeretem a metroszexuális férfiakat. Egy férfi legyen férfi. Nem azt mondom, hogy legyen godzilla, de az miért baj, ha szőrös egy férfi mellkasa vagy lába? Én olyan "férfival" nem jövök össze, aki gyantázza a lábát, szedi a szemöldökét vagy sminkel. Sajnos én nem vagyok átlagos 19 éves csaj. Én nem hódolok ennek a divatnak.
7/18 anonim válasza:
Nem szeretik jobban, max abban a körben amiben éppen te is vagy. A tizenévesek körében. Az meg szerencsére elmúlik. Azért huszon harminc felé ez a jelenség nem fordul elő. Férfi kategóriától azért elég messze állank, inább röhejesk mint izgik.
8/18 A kérdező kommentje:
hát igen nem jó tettem fel a kérdés mert ez tényleg csak a tini korszakban van de akkor is...
2009. ápr. 24. 20:55
9/18 anonim válasza:
Tévedsz. nekem az igazi ffiak tetszenek, nem a rózsaszínpólós, csupasz szoliszökevények...
10/18 A kérdező kommentje:
nem pont rád gondoltam csak úgy az átlagban.Bár a rózsaszín pólót megkérdőjelezem
2009. ápr. 24. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!