Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen az álompasitok?
Nekem egy kb 180cm magas, szőkésbarna hajú. kék vagy zöld szemű, kicsit izmos szakács pasi.
Legyen jószívű, kedves és megértő. ^^
A férjem (:
190 magas, izmos, barna hajú, zöld szem, kerek fenék.
Isteni szerető, hűséges és kedves, a tenyerén hordoz, jó humora van és szereti a társaságot.
De van egy vagon rossz tulajdonsága is :D
Szőkésbarna haj, barna szemek *-*, 180 magas, izmos, cuki, selyemfiú, kedves..aaa, ilyen sose lesz!
16L
Nem biztos az.
Mondjuk általában úgy van, hogy olyan pasija lesz az embernek, ami egyáltalán nem jöhetett volna szóba :D
Anyukámnál is így volt ez :D
tudnám órákat ecsetelni, oldalakat tudnék írni , de röviden:
magabiztos de nem beképzelt, határozott, igazán humoros, kedves, udvarias, értelmes, lehet jókat beszélgetni vele, egyéniség
férfias külső, semmi csőgatya-vasalthaj meg az ilyen "eytrák"
bejön a kicsit "vagányabb", rockeresebb külső is. tetszik a hosszú haj, ami ápolt, viszont a kopasz, ill. nagyon rövid hajtól irtózom.
tesalkatilag csak legyen magasabb mint én (180 vagy afölött) és ne legyen kövér, vagy túl vézna. legyen ápolt tehát ne legyen büdös, koszos.
nekem 175 cm magas,szép kékeszöld szemű,barna hajú férfi
aki kedves,aranyos,megértő,és nagyon jól érzem vele magam:)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!