Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha az exemmel még néha napján összejárunk lefeküdni?
Volt egy barátom 3 évig. Nagyon szerettük egymást. Kb 4-5 hónapja szakítottunk, de közös megegyezés alapján. Sokat veszekedtünk és úgy döntöttünk hogy hagyjuk a kapcsolatot, ne kínozzuk egymást tovább. A "szakítást" én kezdeményeztem és ő beleegyezett. Eltelt a "szakítás" után 2-3 hónap amíg lecsillapodtak a kedélyek. Azután fölhívott és azt mondta találkozni akar. Találkoztunk és rengeteget meséltünk egymásnak, jókat rosszakat, olyanok vagyunk egymásnak mint két legjobb barát. Aztán ez a beszélgetés átment flörtölésbe és végül a lakásomon kötöttünk ki ahol ... . Együtt is aludtunk. Most jelenleg se neki, se nekem nincs senkim és abban egyeztünk meg, hogy amikor "szükségünk" van egymásra akkor elmegyünk egymáshoz és "együtt" leszünk. Az ilyen dolog elítélendő? Van vmi hátránya? előnye? Persze ez a dolog csak addig tartana amig nem találunk mást. Végülis nem vagyunk egymásnak idegenek..
21/L 23/F
Végülis már elmondták annyian az elítélendő szót, hogy azt én már nem mondom:)
Nem rossz dolog az, csak van egy nagy hátulütője... Érzelmileg nem fog menni az elszakadás, és így egyikőtök sem fog tudni továbblépni... De tegyük fel, hogy lesz egy kapcsolatod, de az elején nem lesz olyan könnyű felhagynia a volt barátodnak a veled való szexről, és kérni fogja... Ha az újhoz még nem kötődsz annyira, mint az ex-pasidhoz, akkor visszamész még egy utolsó éjszakára, és már meg is van a baj:) Szerintem inkább hagyjátok egymást felejteni, és nézzetek körül a "halpiacon":D
Mind a két "tábornak" igaza van. Az igaz hogy legalább nem kell mindenféle idegenekkel összefeküdnöm, hanem egy olyan emberrel akit ismerek és voltam is vele olyan kapcsolatban. Amúgy nem kell olyan gyakori összebújásokra gondolni. Eddig 2x történt meg a dolog amióta szakítottunk és mind2 kb 1 hónap elteltével. Sokszor beszélünk msn-en meg elég közel lakunk egymáshoz, buszon is összeszoktunk találkozni, és nagyon sokszor abba "fulladt" a beszélgetés hogy az volt a téma hogy ki mit érez. Ő is bevallotta és én is, hogy még mindig érzünk egymás iránt valamit.
Hát nem tudom... majd csak lesz valahogy, de köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Esetleg aki volt hasonló helyzetben annak szívesen meghallgatom a véleményét/tapasztalatát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!