Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő ha az exemmel még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha az exemmel még néha napján összejárunk lefeküdni?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom 3 évig. Nagyon szerettük egymást. Kb 4-5 hónapja szakítottunk, de közös megegyezés alapján. Sokat veszekedtünk és úgy döntöttünk hogy hagyjuk a kapcsolatot, ne kínozzuk egymást tovább. A "szakítást" én kezdeményeztem és ő beleegyezett. Eltelt a "szakítás" után 2-3 hónap amíg lecsillapodtak a kedélyek. Azután fölhívott és azt mondta találkozni akar. Találkoztunk és rengeteget meséltünk egymásnak, jókat rosszakat, olyanok vagyunk egymásnak mint két legjobb barát. Aztán ez a beszélgetés átment flörtölésbe és végül a lakásomon kötöttünk ki ahol ... . Együtt is aludtunk. Most jelenleg se neki, se nekem nincs senkim és abban egyeztünk meg, hogy amikor "szükségünk" van egymásra akkor elmegyünk egymáshoz és "együtt" leszünk. Az ilyen dolog elítélendő? Van vmi hátránya? előnye? Persze ez a dolog csak addig tartana amig nem találunk mást. Végülis nem vagyunk egymásnak idegenek..

21/L 23/F

2009. ápr. 24. 16:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
igy hogy egyikötöknek sincs más...miért lenne eléítélendö? ha jolesik csináljátok.pussz
2009. ápr. 24. 16:30
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Nincs benne semmi elitélendő!
2009. ápr. 24. 16:33
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem találok benne semmi elítélendőt, inkább azt mondanám hogy ez egy veszélyes játék. miért is? mert így érzelmileg a büdös életbe nem fogod magad függetleníteni az extől, és így megfosztod magad a lehetőségtől, hogy találj valaki újat, akivel működőképes párkapcsolatot alakíthatsz ki. hiszen amint írod az exszel a kapcs. megfáradt, sokat veszekedtetek. sztem hanyagold a közös pásztorórákat, ez a véleményem.
2009. ápr. 24. 16:34
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Harmadik válaszoló: Igazad van, neked is köszi.

Várom még a válaszokat =)

2009. ápr. 24. 16:37
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Jól érzed magad, a srácnak is jó. Akkor mi a kérdés?
2009. ápr. 24. 16:43
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Az egyik osztálytársnőm is hasonló helyzetben van, mint te, csak ő 17, a exbarátja pedig 19. Az osztálytársnőm teljesen ki van érzelmileg, rengeteget sír a suliban, és nem tudom, h rád h hat ez az egész kapcsolat, de ha jó, akkor csináljátok, viszont, ha téged is kikészít érzelmileg, akkor inkább ne.

Ezt én úgy mondhatom csak, mint kivülálló.

Bár én megsúgom, ha a helyedbe lennék, akkor lezárnám, és igyekeznék új kapcsolat után kutatni...

Sok sikert azért!

2009. ápr. 24. 16:51
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Én elitélem, mert én sosem tenném meg. Szerintem a annak félnek akivel szakítottak, megalázó, hogy szexre azért még jó. Azt is szokták mondani, hogy ilyenkor az egyik mindig többet kezd el érezni, bár ebben nincs tapasztalatom. Én csak olyannal szeretkezek, akivel kacsolatban vagyok. Ha szakítok, akkor van rá okom, ha meg velem szakítanak, akkor több tartásom van, mint hogy csak szexbe belemenjek. Ha szakítanak a felek, akkor le kell zárni a dolgot, ha meg ilyen jól elvagytok, akkor talán a problémát kéne megoldani ami miatt szétmentetek... Magamból kiindulva- mivel én a szexet csak érzelmekkel tudom elképzelni- valakinek itt most vagy később rossz lesz. De ha neked jó akkor... hát az a te dolgod, nem gondolok semmi rosszat rólad...
2009. ápr. 24. 16:56
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
Egyáltalán nem elítélendő. Biztos nagyon jól ismeritek egymást mindenhogyan, ha ez így jó nektek. A hátránya az, hogy biztos vagyok benne, hogy nem egyszerre fogtok találni vki mást és akkor mi lesz? Hosszú kapcsolatotok volt és csak pár hónap telt el azóta még biztos vannak érzelmek és kötődés, különben nem csinálnátok ezt. Szóval emiatt meggondolandó az a hozzáállás, hogy amíg nem találtok jobbat:\
2009. ápr. 24. 16:56
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem elintelendo egyaltalan :)
2009. ápr. 24. 16:58
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

nem elítélendő. Az előnye az h legalább vkibel tudsz sexelni,nem kell idegeneknél 1 éjszakás kalandokba keresned az örömöt.

Hátrány: lehet h vmelyikőtök ujból szerelmes lesz,és fájni fog ha hortelen véget ér az egész,merta másik talált magának vkit

2009. ápr. 24. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!