Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek miért csak a külső számít?

Figyelt kérdés
Az előbb olvastam egy kérdését itt valakinek, hát nem is tudom... Szerintem a férfik sem jobbak, ugyanúgy magas a mérce, amikor párt keresnek maguknak.
2011. szept. 18. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha egy beképzelt nő akkor a külső, de ha intelligens és kedves akkor nem a külső számít.
2011. szept. 18. 20:53
 12/17 anonim ***** válasza:
nálam a jó külső szükséges, de nem elégséges feltétel :P
2011. szept. 18. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Lányok, nektek miért csak a külső számít?

ne legyünk álszentek, mindenkinek számít a külső!

2011. szept. 18. 21:07
 14/17 Solarian ***** válasza:
0%
Ez nem igaz. Rohattul nem a külső számít.
2011. szept. 18. 21:09
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

a külső adja az első benyomást, mindkét nemnél....vagyis, ha külsőre az a benyomás, hogy sexelnél vele, akkor lehet szerelem is...

a másik eset az ha először barátok vagytok, és kiderül hogy anyira jófej hogy hiába ronda, akár sexelnél is vele, mert a lelki társad...ez van...

2011. szept. 18. 21:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Pl.:Nekem fontos a külső is,de nem szeretem azt amit most csinálnak a kis fiatal /elnézést a szóhasználatért/ "tinir*bancok" ugyanis nem tartom helyénvalónak azt,hogy 12 évesen már több f*aszt fogott mint kilincset.Számít a belső is sokat.De ez is emberfüggő.Nyilván kortársaim már annyira "kanosak" ,hogy odamegy egy lányhoz és ad neki X ezer forintot csak ,hogy azt a 3 percet míg el nem élvez jónak érezze.

16/F

2011. szept. 19. 16:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Természetesen nálam számít a külső, de ha nem lenne kedves velem, akkor úgy otthagynám, mint annak a rendje.
2011. szept. 19. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!