Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek meleg? Komolyan.
Figyelt kérdés
Nem jövök ki jól a csajokkal, meg csak a legszebbek jönnek be, és mivel én nem vagyok egy túl jó pasi, ezért nekik nem kellek.
Hogy lehetek homokos? Nem vonzanak szexuálisan a férfiak, de azt akarom, hogy vonzzanak.
2011. szept. 18. 19:26
3/17 anonim válasza:
Barátkozz Sp-vel és Fluoorral énekeld a számaikat és tegyél megjegyzést a seggükre. Valószínüleg elöbb utóbb meg fog erősz*kolni 3 izmos néger b*zi
4/17 A kérdező kommentje:
Nem tudnám magam rávenni. Kéne egy olyan módszer, ami átalakít.
2011. szept. 18. 19:28
5/17 anonim válasza:
Genetika. Ha heterónak születtél, az is maradsz életed végéig. De ha csúnya vagy, a meleg pasiknak sem kellenél.
6/17 Catheryne válasza:
Ez így ebben a formában elég érdekes...ne legyél homokos, csak mert nem jössz ki jól a lányokkal.Gondolj bele, ha az összes hozzád hasonló fiú így gondolkodna, egyhamar kihalna a Föld :) szóval szerintem még próbálkozz!Egyébként hány éves is vagy?
7/17 anonim válasza:
Hát már bocs,de neked tényleg melegnek kell lenned.
Mi az h. csak a legszebb csajok.Te nem becsülsz semmit!Neked még fiú sem való.Remélem egyedül maradsz örökre-.- azt majd megbecsülöd magad.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya, csak egy Brad Pitt sem...
2011. szept. 18. 19:33
9/17 A kérdező kommentje:
21 vagyok...
2011. szept. 18. 19:38
10/17 anonim válasza:
Mintha lett volna már ilyen kérdés ezelőtt hmm....
De én is hadd kérdezzek tőled, én hogy lehetek heteró??? Nagyon szeretnék az lenni de nem tudok... Taszítanak a csajok.... neked hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!