Miért meleg minden híresség? De most komolyan! Meg minden helyes pasi!
Ezt egyszerűen nem értem... Szóljatok le miatta, de egy nagyon kicsit nekem bejön a Szökés főszereplője. De amikor megtuttam, hogy meleg padlótfogtam.
Ugyanez Adam Lamberttel! Először a Whataya Want from me c. klippjét láttam, és ott annyira nem néz ki bu.zisan. De amikor megláttam a képeket, meg minden és ááááá!
azért van ez,mert a meleg férfiak többet adnak magukra mint a heterok.
de szerencsére léteznek metro szexuálisak akik heterok,de szeretnek foglalkozni magukkal[pl.Cristiano Ronaldo,Justin Bieber...]
Azért tűnnek soknak a meleg hírességek mert híresek.:) Ennyi. Ismertek és így tudjuk róluk hogy melegek. Ugyanezzel az erővel lehet meleg a szomszéd srác,vagy a magyartanárod,vagy akármelyik osztálytársad,vagy minden második ember az utcán,csak azokról nem tudod hogy azok.:)
Amúgy meg szerintem a legtöbb meleg pasi rendelkezik művészi hajlamokkal.
Adam Lambert-ről pedig annyit írnék hogy imádom.:D
21:28: A No thanx szerintem nem az. AFC se. Brash Bence se. Azért ne fogjuk rá mindenkire!
(És az előbb felsoroltakat nem kedvelem)
"hát igen király viktor,sp,ronaldo,justin bieber,a no thanx,az afc,fekete dávid,brasch bence...."
Ezek közül egyik sem...És nem is a kérdésre válaszoltál! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!