Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dávidmester13 kérdése:
Hogyan közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Van egy csaj a buszon és 1 megállóval előttem szál le és ugyan olyan idős mint én de nem is ismerjük egy egymást és semmit sem tudok róla hogyan keltsem fel az érdeklődését hogy legyen valami ?2011. szept. 18. 18:47
1/6 anonim válasza:
Ha annyira nagy mester lennél, mint az a felhasználó nevedben van, akkor megtudnád oldani :))
2/6 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat légyszíves!
2011. szept. 18. 18:53
3/6 szamóca.. válasza:
kezdheted egy szia-val, az általában még bejön
4/6 anonim válasza:
Odamész: szia! szoktalak látni a buszon, és aranyosnak nézel ki. kiváncsi vagyok jófej is vagy-e!
5/6 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg szemezni vele.
6/6 Tajparaszt válasza:
Ne töketelenkedj már b@szki, némi szemezés után menj oda valami sz@r dumával aztán lesz ami lesz. Én már szedtem fel így csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!