Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek a lányok felé?
Sziasztok!
Mostanában egyre többet filózok azon h kellene 1 barátnő.Volt már barátnőm,igaz h még a szüzességemet nem vesztettem el.Am néha már annyira beleőrülök ebbe a barátnő nélküli helyzetbe ,h úgy érzem kimegyek a lakásból és felkötöm magam az 1. fára. :D
Egyébként lányok közül kb 100-ból jó ha 10 tetszik szóval ezt sem tudom h miért van így.
Meg ez a mocsok pénz is,jó most annyira nem vagyok gazdag gyerek,de azért ruhát próbálok mindíg vmi értelmeset venni,mert azt mondják h az számít :D Hát nagyon ,járhatok akármilyen Replay meg Retro ruhában attól ugyanolyyan K.O. maradok.Mind1:D
Ja meg néha elkérem anyától a Bmw-t vaggánykodni :D
Pedig a baráti társaságomban senki sem ilyen mint én,mindenki megdugott már legalább 5-6 csajt,meg tényleg semmi nem érdekli őket,de én vmiért nem ilyen vagyok.
Mindíg mást mutatok amilyen vagyok.Jó most jön ez az add önmagad fa.szo.mszájú duma,de ez meg 1 bu.zi.ság,mert vmilyen szinten mindenki megjátssza önmagát.Am tudom h bunkó vagyok,de néha ez esik jól :D
Önbizalom is nulla,de mások tuti nem ezt gondolják,mivel elég balhés gyerek hírében állok:D
Mások előtt kifejezetten szeretem hangoztatni h én vagyok a világ legtutibb csávója,holott az közel sincs így:D
Most páran tuti nevetnek,h pff ezt a gyökeret :D
Na mind1:D
Kérdés h lehet e ilyen fiúnak barátnője?:D
Mert sztem nem :D
Pedig olyan jó lenne már(most jön a sajnáltatós rész):D
szóval én tényleg szeretnék vkit aki szeret és akit én is viszont szerethetek.Lehetséges e ez ilyen feltételekkel amilyen én vagyok?
Változtatni nem fogok semmin sem.Jaj igen és kezdeményezni sem merek:d(mert minek úgyse jön össze alapon) :D
19/F voltam :D
Kösszi a seggííccséget:D
Bocs de nem fogok ennyi baromságot elolvasni.
Egyébként is mintha kicsit sok lenne a smiley :DDDDDDDDDDD
egy lány törődésre és kedvességre vágyik és arra, hogy azt hallja, amit szeretne
ne a nagy arcot add előttük, az nem válik be
Leszámítva, hogy én tipikus jó fiú vagyok és nem bunkó sajnos, én is szeretnék barátnőt, még a felkötöm magam érzés is ott van, de szerencsére én ennél erősebb vagyok, hogy megtegyem, bár tényleg nehéz naponta úgy elmenni a városba, hogy mennyi szép, csinos lány van és én kihagyom a lehetőségeket, pedig lehet egyiküknek bejönnék, bár én sem hiszem el, ezért sem lépek.
Á ez a csaj is túl jó, biztos nem kellenék neki vagy foglalt, mert egy ilyen szép lányt a legjobb pasik egyből lefoglalnak maguknak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!