Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha olyan srác tetszik akitől félek?
Szóval van egy srác a suliba aki eléggé bejön,de ugyanakkor tartok is tőle.Csak látásból ismerem,közös ismerősünk sajnos nincs.
Skinhead a fiú,és talán ezért is olyan ijesztő. De inkább az arca olyan félelmetes. Akárhányszor látom mindig ilyen mogorva vagy nem is tudom, szó szerint ilyen megfélemlítő fejet vág. Mosolyogni az életben nem láttam.
Barátnőim mind lebeszélnek róla mert szerintük biztos nagyon agresszív.
Próbálnék vele szemezni vagy esetleg rámosolyogni de már én is attól tartok hogy kettétörne a fejemen egy téglát :D
Félreértés ne essék én nem azért tartok tőle mert skinhead. Bár én inkább lányos vagyok de nem zavar és nagyon tetszik,csak tényleg olyan kis mogorva mindig. Na azt hiszem megtaláltam rá a szót,szóval nem valami finomak az arcvonásai:D
Én 17/L ő 17/F

ez nálam is így van! a srác aki tetszik úgy néz ki mint egy bérgyilkos és sose mosolyog.és amikor próbálok szemezni vele úgy néz rám mint akit megakar ölni XD hát van egy ilyen típus az biztos:D
17/L

Jáj, ígyszer a kis Dzsuliana Eszmeráldá Izáurá is mepróbát öszegyüni egy ilyenne oszt rossz vége lett!
Viccet félre téve, és ha te kezdeményeznél?
Tudod liberalizmus van! (Bár nála kétlem) Ha legközelebb látod, meny oda hozzá, próbálj meg beszélgetést kezdeményezni!
Ha egyfajta buliba jártok, és nem a közös ismerősök miatt, gondolom lenne közös témátok.
17/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!