Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha olyan srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha olyan srác tetszik akitől félek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác a suliba aki eléggé bejön,de ugyanakkor tartok is tőle.Csak látásból ismerem,közös ismerősünk sajnos nincs.

Skinhead a fiú,és talán ezért is olyan ijesztő. De inkább az arca olyan félelmetes. Akárhányszor látom mindig ilyen mogorva vagy nem is tudom, szó szerint ilyen megfélemlítő fejet vág. Mosolyogni az életben nem láttam.

Barátnőim mind lebeszélnek róla mert szerintük biztos nagyon agresszív.

Próbálnék vele szemezni vagy esetleg rámosolyogni de már én is attól tartok hogy kettétörne a fejemen egy téglát :D

Félreértés ne essék én nem azért tartok tőle mert skinhead. Bár én inkább lányos vagyok de nem zavar és nagyon tetszik,csak tényleg olyan kis mogorva mindig. Na azt hiszem megtaláltam rá a szót,szóval nem valami finomak az arcvonásai:D

Én 17/L ő 17/F

2011. szept. 18. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el együtt rézbőrüt ápolni.:D
2011. szept. 18. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy cigány, nigger vagy zsidaj akkor ne félj.
2011. szept. 18. 15:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen pofát vágok ismerőseim szerint, pedig egy nagyon kedves, segítőkész, szeretni nagyon is tudó fiú vagyok. :D
2011. szept. 18. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
félsz tőle és mégis bejön? úgy látom te is benne lennél egy olyan kapcsolatban, hogy minden másnap megver a faszid és mégis vele maradsz...
2011. szept. 18. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

ez nálam is így van! a srác aki tetszik úgy néz ki mint egy bérgyilkos és sose mosolyog.és amikor próbálok szemezni vele úgy néz rám mint akit megakar ölni XD hát van egy ilyen típus az biztos:D

17/L

2011. szept. 18. 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:
mosolyogj rá, baj nem lehet belőle. ha igazi skinhead biztos bejönnek neki a csajok
2011. szept. 18. 15:27
 7/11 Tajparaszt ***** válasza:
Szelídítsd meg.
2011. szept. 18. 15:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Jáj, ígyszer a kis Dzsuliana Eszmeráldá Izáurá is mepróbát öszegyüni egy ilyenne oszt rossz vége lett!

Viccet félre téve, és ha te kezdeményeznél?

Tudod liberalizmus van! (Bár nála kétlem) Ha legközelebb látod, meny oda hozzá, próbálj meg beszélgetést kezdeményezni!

Ha egyfajta buliba jártok, és nem a közös ismerősök miatt, gondolom lenne közös témátok.

17/F

2011. szept. 18. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Mosolyogj rá,próbálj meg vele beszélni.Most figyelj,mi lehet a legrosszabb amit tesz?Megüt?Nem hinném.Különben is,lehet hogy pont az ellenkezője annak,amit feléd mutat. Egyszer úgy is meg kell próbálnod hozzászólni.Legfeljebb elhajt,de hidd el,nem ér meg annyit ha elutasít.Aztán lehet hogy te fogsz a legjobban meglepődni és még örülni is fog hogy szóba álltál vele.Gondolj bele,mit veszíthetsz?Sok szerencsét!Bátorság,nem fog megenni! 17/L
2011. szept. 18. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy ő is LMP szimpatizáns-e!
2011. szept. 18. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!