Félek, hogy sosem lesz normális férjem, családom, mert én vagyok az a nő, akitől a nők féltik a férjüket, mit tegyek?
Változtass a hozzáállásodon a kapcsolatok terén... Ne egy újabb strigulát keress, hanem egy komoly kapcsolatot.. Hs megismersz valakit, adj neki esélyt hogy közelebb kerülj hozzá...
Vagy van egy másik lehetőség is amiért így gondolkozol: félsz attól hogy téged hagynak el.. A kockázat bennevan minden kapcsolatban...
Szia!
Ismerős a helyzet, mert én is gondolkodtam hasonlóképpen egy időben.
Szerintem előbb magaddal kellene "rendbe jönnöd", letisztázni magadban a dolgokat, hogy mit szeretnél, miért. Változtatni kellene a hozzáállásodon, de ehhez először magadat kell jobban "megismerned", és csak utána párt keresni.
Az én tanácsom az lenne, hogy járj nyitott szemmel, menj társaságba, csináld amiket szeretsz, légy nyitott az emberekkel kapcsolatban, ismerkedj semmiképpen se zárkózz be. Viszont ne is görcsölj rá a témára, mert attól csak rosszabbul fogod érezni magad.
Szerintem találni fogsz majd valakit, de ez sokszor idő kérdése, nem megy egyik napról a másikra. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!