Félek, hogy sosem lesz normális férjem, családom, mert én vagyok az a nő, akitől a nők féltik a férjüket, mit tegyek?
a kakas kergeti a tyúkot az udvarban. a tyúk gondolja, ha megállok könnyűvérűnek tart, ha futok prűdnek... hopp! elesik :D
viccet félretéve én csak annyit fűznék hozzá, hogy fiatalabb már te sem leszel, szebb sem :) ha valaki érdeklődik akkor ismerd meg, ha úgy gondolod megérdemli adj neki egy esélyt! persze könnyű mondani, főleg, hogy hasonló okból kifolyólag egyedül vagyok mint a kisujjam :) :(
23f
Neked egy talpig PUA alfa hímre van szükséged!!!
Vannak internetes oldalak keress egyet magadnak...
Azt,hogy féltik tőled a pasikat a feleségeik azt arra érted,hogy többször volt már viszonyod házas emberrel,ha nem,akkor nem tudom mi köze van ahhoz,hogy félti-e valaki a férjét tőled,vagy sem?Már azt se értem,hogy miért nem független pasival akarod elképzelni a jövődet,szóval ez elég zavaros.
Ha nem volt viszonyod,akkor teljesen logikátlan amit írsz és annak ismeretében,hogy képtelen vagy kapcsolatot kialakítani én némi személyiségproblémát látok.
Itt szakemberre van szükség,valószínű gyermekkori trauma ért,ezért is viselkedsz/viselkedtél mindig antiszociálisan.
Na ,így már érthetőbb.
Egyébként tévedsz.nem azért próbálkoznak és nem az tűnik boldognak,akit csak meg akarnak fektetni.
Az azért van,mert könnyű prédának tűnsz,sebezhetőnek.
Mondom szakember kell ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!