Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nektek bejönnek a korán kopaszodó pasik?
Figyelt kérdés
Azok, akik pl. már huszonévesen is kopaszodnak...2009. ápr. 23. 22:52
11/18 anonim válasza:
az előző vagyok.. és még annyi, hogy csak nullás gépet ne! A kopaszodás természetes, a kopaszság nem..
És sok barátnőm van és 15ből 1 szereti a kopaszokat, viszont 5ünknek van kopaszodó párunk..
21/L
12/18 anonim válasza:
Én imádom a kopaszokat,de ha csak a 0-ás géptől kopasz!Ha magától kopaszodik fiatalon az nem jön be!A palimat én kopasztom!**
13/18 anonim válasza:
Nem kifejezetten az ilyenekre vadászok, de ha valaki tetszik és szeretem, a kopaszsága nem lehet akadály. Főleg ha még jól is áll neki :)
14/18 anonim válasza:
Megnyugtatlak: Én kicsit kopaszodom, és mindig szép és szerető lányokat fogtam ki eddig. ;)
15/18 anonim válasza:
Idióta emberek vannak itt!Csak a véleményemet irtam,mivel nem vagyunk egyformák,de ezért már le kellett szavazni!Hát nyaljátok ki!**
16/18 anonim válasza:
A kopaszodás menő! Mivel - az öröklési tényezők mellett -az androgén nevű férfihormon váltja ki. Úgyhogy szédítheted azzal a lányokat, hogy csak az igazi macsók kopaszodnak! Én is mikiegeresedem, és egyáltalán nem zavar sem engem, sem a felségemet. Hogy a többi nőről ne is beszéljünk... :) 27/F
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is 27 vagyok egyébként és 3-4 éve kopaszodom, de az eddigi barátnő(i)met nem zavarta. Most kezdett el zavarni igazán, hogy most éppen egyedül vagyok. :)
2009. ápr. 24. 12:50
18/18 anonim válasza:
Á-á nem jön be, de vannak olyan nők, akiket egyáltalán nem zavarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!