Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki ilyen zenéket szeret?
13:47
"Én a metált tehnónak? te aztán eléggé láma lehetsze ember."
Ne tagadd már le azt amit az előbb írtál. Ha nincs memóriád, akkor újraidézlek téged:
"14:30 ... technót hallgatsz?"
"Ha linkeltél is valamit akkor sem tudom hogy te voltál mert még a nevedet sem mered vállalni..."
Ennyire ostoba ne legyél már. :) Pontosan leírtam, hogy ki vagyok és hanyadik oldalra írtam (a linket is). A másik, meg hogy ez anonim oldal ha eddig nem tudtad volna. Te bajod, ha te kirakod a neved.
18:57
Hiába fáj neked az igazság, bebizonyítottad, hogy gondolkodás nélkül írod a marhaságaidat. Saját magadnak mondasz ellent, valótlan dolgokat írsz, stb. Nem jó ötlet, hogy hülyeként okoskodsz, mert úgy csak nevetségessé válsz. :)
Hogyne. Én vagyok a hülye, elnézést kérek... -.-
Te itt az igazság bírája vagy. Szerintem mennyél vissza legózni.
21:45
Még mindig itt siránkozol? Nem vagy te már így is éppen eléggé szánalmas? :)
Jó késön,de én vok a 14.33-as.
Anyumnak megmutattam a számot:
Én:Tetszik?
Ő:Aha
Én:Komolyan?
Ő:Nem,nem tetszik xD
Apumnak nem mutatom meg mert akkor ő még kérne 1000x h halgassuk meg ezt,nekem meg nincs kedvem keresgélni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!