Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány szerelmes zenéket tesz ki facebookra, akkor szerelmes?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom száljak le róla, ne ott éljek. Nem élek ott, nyugi nem vagyok facebook kocka. Csak így nyáron ott szoktunk chatelni a lánnyal, akivel amúgy jó a kapcsolatom.2011. júl. 4. 16:26
1/8 Smartguy86 válasza:
Vagy csak szimplán tetszik neki az a szám.
2/8 Alexxxxxa válasza:
általában akkor szoktak kitenni, vagy ha hiányzik nekik valaki
3/8 anonim válasza:
Ha vanilia fagyit nyalok a főtéren, akkor meleg van?
4/8 anonim válasza:
Én szerelmes vagy, szuper kapcsolatban, stb. ennek ellenére kiraktam egy szakítósat, egyet a bonyolult a szerelemről, egy táncisabbat, és egy Dexter videót. Szerintem nem ettől függ:-)))), vagyis nem függ össze. 27N.
6/8 anonim válasza:
ha kirakok egy rock számot, akkor narkós vagyok?
(tudom, hogy a legtöbb rocker nem az, nem kell belekötni, csak példának írtam.)
7/8 DakotaDamon válasza:
Sokat számít, hogy ír-e ki mellé valamit. És ha igen, akkor mit.
8/8 anonim válasza:
Kiraktam egy rap számot, most füves vagyok, ajaj.
Woozie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!