Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálna a srác, ha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálna a srác, ha így szólítom le?

Figyelt kérdés

Évfolyamtársak vagyunk, és majdnem minden nap látoma suliban(gimiben), de még sosem beszéltünk. Nekem nagyon tetszik, és úgy gondoltam holnap (mivel nincs tanítás, egész suli kinn lesz az udvaron és vetélkedők lesznek- így ő is) leszólítanám. Mit gondoltok, hogy fog reagálni, ha így szólítom le?->

Bnőmmel vitatkozunk vmin (pl. hogy milyen színű a karkötője, mert sztem lila, szerinte rózsaszín), és odalépek hozzá, aztán megkérdezem, h szerinte milyen szín. Pár perccel később visszamegyek hozzá, és megkérdezem pl. hogy nem tudja-e, mikor kezdődik a pin-pong verseny. Ismét pár perccel később megint odamegyek hozzá, és megkérdezem, hogy hívják. Nagyon hülyén hangzik?

16/L

2009. ápr. 23. 18:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én ennyi idősen, úgy szólítottam le 2 tök idegen srácot az utcán, hogy ( éppen bulizni készültünk ), ők jöttek velünk szembe... elmentek mellettünk, mosolyogtunk rájuk, erre utánuk szóltam, hogy ti is jöttök ebbe a buliba ? erre utánam kiabáltak, hogy ők nem nagyon járnak ilyen helyekre de este találkozhatnánk! megbeszéltük a találkozót, egész jól elvoltunk, de a végén nem lett belőle semmi, mert megijedtem :DDD

Amúgy a tied sem rossz verzió, bár én nem mennék oda 3szor, elég csak egyszer... azzal az indokkal szólítod le, hogy milyen színű a karkötő ( de végig mosolyogj és szemezz vele! ), majd mikor kitárgyaltátok a karkötőt, áttémázhatsz a versenyre, aztán a nevére meg amiről még beszélni szeretnél vele! :))

szurkolok! majd ha tudod írd meg légyszi! :D

2009. ápr. 23. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:

A karkötőst hagyd a pin-pongos jó. És tényleg maradj ott ne mászkálj, nagyon gyerekes tud lenni. Kérdezd meg mikor kezdődik a pin-pong, majd kérdezd meg szeret-e pin-pongozni, vagy esetleg milyen sportokat űz, nem számít ha már te tudod, de ez egy nagyon jó beszélgetési téma, és ne izgulj ha nem jön össze először semmi, te megtetted az első lépést beszélgetést kezdeményeztél, a következő lépés már az övé. Csak ne légy gyerekes.

Sok sikert.

2009. ápr. 23. 18:58
 13/17 A kérdező kommentje:

16 évesen hogy ne legyek gyerekes?:P

És ha mondjuk csak 2x megyek oda (a karkötőst kihagyom)? Akkor is hülyének nézne?:D

2009. ápr. 23. 19:41
 14/17 anonim ***** válasza:
44%
Ez a kérdés már volt. Csak helyesírási témát akartál felhozni.
2009. ápr. 23. 19:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Tényleg?:O:D
2009. ápr. 24. 13:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen és akkor is a barátnőddel vitatkoztál. (Megerősítést kérnék erről. Remélem nem borult meg az elmém megint.)
2009. ápr. 24. 17:35
 17/17 A kérdező kommentje:
wooh.:D igazad van:O tényleg találtam egy olyasmit a keresőben:P
2009. ápr. 25. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!