Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálna a srác, ha így szólítom le?
Évfolyamtársak vagyunk, és majdnem minden nap látoma suliban(gimiben), de még sosem beszéltünk. Nekem nagyon tetszik, és úgy gondoltam holnap (mivel nincs tanítás, egész suli kinn lesz az udvaron és vetélkedők lesznek- így ő is) leszólítanám. Mit gondoltok, hogy fog reagálni, ha így szólítom le?->
Bnőmmel vitatkozunk vmin (pl. hogy milyen színű a karkötője, mert sztem lila, szerinte rózsaszín), és odalépek hozzá, aztán megkérdezem, h szerinte milyen szín. Pár perccel később visszamegyek hozzá, és megkérdezem pl. hogy nem tudja-e, mikor kezdődik a pin-pong verseny. Ismét pár perccel később megint odamegyek hozzá, és megkérdezem, hogy hívják. Nagyon hülyén hangzik?
16/L
Jól mondták előttem inkább legyél spontán. :) Többet érsz el vele.
De a karkötős kérdést nagyon hülyeségnek tartom a másik még ok. Amúgy te kérdeztél a napokban hasonlót? Ott is harmadszorra akartad megkérdezni a nevét, csak azért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!