Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúúk! Ti hogyan mutatjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúúk! Ti hogyan mutatjátok ki ha egy lány bejön nektek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 19:53
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
16:20-as vagyok! eddig abban a hiszemben éltem, ha egy pasi nem jön ide hozzám, az azt jelenti, hogy nem tetszem neki! ezek után miért menjek oda? egyébként meg bátorítom én őket, mosolygok rájuk, és egyáltalán nem viselkednék velük bunkón. Te ismersz olyan párt, akik úgy jöttek össze, hogy a csaj "szedte fel" a pasit?? mert én nem... Na mind egy, úgyis egy másik városban tanulok, egyszer majd megpróbálok én kezdeményezni egy srácnál, ha már ti nem vagytok rá képesek...
2011. szept. 25. 14:18
 42/45 A kérdező kommentje:
egyetértek az előzővel!
2011. szept. 25. 18:36
 43/45 anonim ***** válasza:
Ja, de ha a lány megy oda a fiúhoz, akkor egy qrva. Tehát akkor most mit akartok? Ha tetszik a lány, odamentek hozzá egy szál rózsával, és elhívjátok randizni. Ennyi, a siker 90%-ban megvan.
2014. júl. 2. 20:26
 44/45 anonim válasza:
Nem kéne oltogatni senkinek senkit, hanem élni az életet. Ez a kérdés is intim.
2017. márc. 18. 15:40
 45/45 anonim válasza:
Eddig nekem az volt hogy tök jóba voltunk aztán barátok lettünk aztán nem sokkal késöbb valahogy kinyőgtem hogy szeretem őt. ő azt reagálta hogy lemerevedett és bement az osztályterembe. a kérdezőnek mondom hogy szép lassan barátkozzon meg vele de télleg lassan mert akkor a lány "megijed" és elfut. valamikor.késöbb mondja meg neki hogy szereti. de ezt elötte közölje vele.ugy hogy kedves vele. aztán az jó jel ha a lány nem mond semmit mivel akkor váratlan lesz neki. inkább kimegy ebből a ciki.helyzetből MERT valószínű ő is kedvel téged. remélem segítettem :) sok sikert
2017. nov. 11. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!