Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúúk! Ti hogyan mutatjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúúk! Ti hogyan mutatjátok ki ha egy lány bejön nektek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 19:53
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
hát nem is állok, de érted, akit csak külsőre látok és nem ismerem arról nem tudhatom milyen és az ismerettségi körömben meg nincs olyan lány akivel eltudnám képzelni, hogy valami legyen szóval csak ismeretlenekkel lehetne, de az előbb leírták miatt ezt is hanyagolom és tudom hogy ezen változtatni kéne, egyáltalán nem vagyok ezzel így elégedett, csöppet sem
2011. szept. 16. 20:58
 22/45 A kérdező kommentje:
de mi a szép azokban a mű plázacicákban? ha olyanokra nyomultok akkor én inkább elvonulok vagy nemtom..És akkor csodálkoztok h ha elutasitanak és nyafogtok itt. Legyetek már tökös csávóók!!
2011. szept. 16. 21:05
 23/45 A kérdező kommentje:
Azok a plázacicák a tökéletes pasit keresik és olyanokra hajtsatok akik veletek egyrangú!!
2011. szept. 16. 21:07
 24/45 anonim ***** válasza:
74%

Úgy is elutasítanak midnenkit a lányok aki nincs meg 185 centi meg nem izmos és jóképű?Minek menjek oda?Úgy is tudjuk mi a vége: elutasítás, aztán én érezzem magam rondának meg alacsonynak miatta, na nem kösz, és te vagy a homár ha nem pasizol, nem mersz, pedig nekünk nem kell topmodel, csak egy átlagos lány.

21f

2011. szept. 16. 21:17
 25/45 A kérdező kommentje:
Méghogy én nem merek pasizni..x''DDDDD a fiúk dolga a kezdeményezés! én nem is várok olyat akit te leírtál..hidd el sok pasi szép csajt váár..a lányoknak sincs könnyű dolguk
2011. szept. 16. 21:25
 26/45 anonim ***** válasza:
58%

már nem a fiúk dolga az a probléma.... már a lányoké és a fiúké is egyaránt.

Na most nekem több száz lányt kell leszólítgatni mire lesz barátnőm, ez azért nem akármi, ilyen nagyok az igényeik, de küldhetek képet, neked sem tetszenék fogadni mernék.

2011. szept. 16. 21:32
 27/45 A kérdező kommentje:
Jöhet a kéép! Őszintén felelek! sőt bárki küldhet magárol képet én megmondom amit gondolok!!:))
2011. szept. 16. 21:36
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, én nem tudok ilyen dolgokat kimutatni.
2011. szept. 16. 21:52
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Csak nézem, ha tetszik, de oda nem megyek semmi pénzért:D 18F
2011. szept. 16. 22:37
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

aki itt van 18 éves az mind ratyi, én azt vettem észre... a normálisabbja már egyetemen van vagy dolgozik ilyen idősen, szakmát tanul, az alja pedig itt osztja az észt

2011. szept. 17. 06:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!