Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúúk! Ti hogyan mutatjátok ki ha egy lány bejön
nektek?
Én is 18 vagyok és jövőre érettségizek. Egyetemre meg sok buz. jár.
2011. szept. 17. 07:36
18 évesen aki dolgozik, azt megnézném a mai világban, kb. a mekiben állhat a pult mögött, vagy valami hasonlóan fényes karriert futhat be, én most az életemre koncentrálok, csajok meg ha jönnek jönnek, ha nem nem, és nem a plázacicákra bukunk akiknek az a legnagyobb problémájuk a világon hogy milyen színűre fessék a körmüket, nem, csak sajnos a mai világban elég nehéz az embernek magához illő társat találni
2011. szept. 17. 10:11
én egyáltalán nem értem a fiúkat!nem volt még barátom, és nem is lesz ha ez így folytatódik..., mert én biztos nem fogok udvarolni nekik! csak azt veszem észre, hogy bámulnak, meg a hátam mögött beszélik a haverjukkal, hogy jól nézek ki, meg ilyenek! elegem van, már nincs is önbizalmam, mert úgy érzem, senki se járna velem! hát így jártam, ezt le kellett írnom! 18/L
2011. szept. 17. 15:30
15:30
Ha azt hallod, hogy másoktól, hogy jól nézel ki az miért rontja az önbizalmad?
2011. szept. 17. 16:50
15:30
persze, hogy csak néznek, nem mennek oda mert elutasítanád őket, akkor minek mennének oda?
Így tényleg nem lesz pasid.
2011. szept. 17. 17:30
Jah, ez a fő ok, hogy nem megyünk oda, mer félünk az elutasítástól. Nem lehet mindenki Alekosz.
2011. szept. 17. 18:52
37/45 A kérdező kommentje:
Féélni az eluasítástóól?! Jajj kérleek! egy próbát minden megér!!
jogos, kezdek én is így gondolkozni, mivel már annyira elkeserít, hogy nincs senkim, hogy nincs mit veszítenem azzal ha odamegyek egy lányhoz
2011. szept. 17. 19:13
15:30-as vagyok!az bánt, hogy ha netán tetszem is valakinek, mégsem jön oda!már ott tartok,hogy bárkivel és tényleg BÁRKIVEL összejönnék...elegem van!
2011. szept. 24. 16:20
16:20
Dehát te sem mész oda a fiúkhoz, akkor miért várod el tőlük?Igen tudom erre jön az a válasz, hogy a fiú dolga, nos elárulom NEM a fiú dolga, vagyis részben az övé, részben a tiéd.
Akarsz pasit? tegyél érte!Ne csak várd, és akkor még ha valaki összeszedné a bátorságát és odamenne még azok közül is válogatni akarsz, ez valami hihetetlen csajok!
Nem csoda, hogy már a fiúk sem mernek odamenni, minek válogattok ti annyit?Elvettétek a kedvünk.Én nem fogok odamenni senkihez, elégszer utasítottak már el, nem kérek belőle köszönöm, majd ha egy csajnak tetszem akkor odajön és közli velem, hanem akkor így járt, nem lesz kedves, rendes pasija.
21f
2011. szept. 24. 20:16
Kapcsolódó kérdések: