Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha egy fiú egy lányra emeli a kezét?
dehogy változik meg... ezek mind kamu dumák. aki ilyenek miatt kezet emel egy nőre az valamit kompenzál... jelen esetben hogy idióta féltékenykedő b@rom. ilyet meg az tesz aki nem biztos magában, akinek gátlásai vannak, és aki fél. ennyi.
felejtsd el, hagyd ott a csába, ha már megtörtént akkor felejtsd el örökre. ennyi
Háááát!Szerintem ez egy szégyenletes dolog a pasik részéről!
Hogyis képesek megütni 1 lányt?Hihetetlen én nm kedvelem az ilyeneket!
Nekem volt olyan kapcsolatom (ami hála Istennek véget is ért) hogy a bnöm kiakadt valami és csak úgy random elkezdett pofozgatni. Mondta a magáét és pofozgatott ütögetett lefogtam , aszondta fáj neki erre elengedtem pofozgatott tovább azt mi a fenét tudtam volna csinálni adtam neki 1 pofont
Szal most tisztázzuk a dolgokat: 1 nőt nem illik megütni de aki így viselkedik az nem nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!