Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha egy fiú egy lányra emeli a kezét?
Soha nem ütöttem meg egy nőt mert szánalmas és gyengeségre vall...
De párszor már egy vödör vízzel leöntöttem őket! :) Vagy kicsit keményebben elfenekeltem, de a fenekelést sokan félreértették....:)
Szerintem nem helyes dolog megütni egy nőt. Lehet mindenféle kifogást keresni, hogy "jaj elvesztettem az eszem" meg stb, de akkor sem. Szerintem kevés az olyan dolog, amit két intelligens ember ne tudna nyugodtan megbeszélni, ha pedig nem tudja, akkor sem az erőszak a megoldás.
Lehet puhapo:csösen hangzom, de ez a véleményem.
vertem már meg érte nagyon pasit baráti társaságban egyik lányt az exe verte meg párszor, gerinctelen szánalmas sz@r alak aki ilyet tesz.
nincs rá mentség. nincs rá magyarázat. még ha megütött az se ok arra hogy visszaüssön egy FÉRFI. nőt nem verünk semmilyen indokkal. soha. pont. gusztustalan gerinctelen, szánalmas dolog.
Attól függ. Azért azt is ki lehet érdemelni.
De semmi képpen nem lehet rendszeres. Csak egyszeri nevelő célzatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!