Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oltozzek, viselkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oltozzek, viselkedjek elotte?

Figyelt kérdés
Holnap talalkozok egy sraccal, akibe bele vagyok zugva egy ideje, eddig csak baratok voltunk, es most is csak azert talalkozunk h odaadjak neki egy szuvenirt. de beulunk egy uditore is. :) es nemtudom, hogy mit vegyek fel (kihizo, csukott, elegans....) es hogyan viselkedjek (komolyan, viccesen...) Amugy 14 eves vagyok. o 16 eves (nem atlagos fiu, meghalt az apukaja, muveszlelek, de szeret viccelodni) es ami meg fontos, hogy nagyon kozvetlen lanyokkal
2009. ápr. 22. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
olyan rucit vegyél fel, ami kényelmes és azért annyira nem kihívó, legyél néha értelmes és viccelődjetek is, sok sikert :)
2009. ápr. 22. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
legyél természetes :)
2009. ápr. 22. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
lehetsz kicsit bohókás, de ne feszengj a ruhádban! olyat vegyél föl, amiben jól érzed magad, a többi nem a ruhán múlik. :D
2009. ápr. 22. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Legyél olyan, amilyen vagy. Nem hiába szeret (még ha csak barátilag is). Az öltözékről annyit, hogy szerintem ne legyen túl elegáns és túl kihívó sem, legyen egy csinos, de vagány összeállítás. Ha tudod, hogy melyik színeket kedveli, esetleg azzal is játszhatsz...:D Viselkedés... hát sztem legyél természetes, olyan, amilyen mindig is szoktál lenni.:) Próbálj ne rágörcsölni, és legyen humorérzéked is.(:
2009. ápr. 22. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2009. ápr. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!