Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit szólnátok, ha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha így szólítana le egy csaj? .

Figyelt kérdés

Gimimből tetszik egy srác, de még sosem beszéltem vele, így szólítanám le, ha nem gáz:D ->

Az egyik bnőmmel megbeszélem előre, hogy majd mikor elsétálunk a folyosón (a srác) előtte, akkor színleljük vitatkozást, pl. hogy hogy írják a "muszáj" szót.:D Aztán odalépek hozzá, és : "Szia, bocsi, kérdezhetek valamit? Hogy írják a muszáj szót?:D". Válaszol, aztán elmegyünk (persze előbb megköszizzük a válaszát:D). Pár perc múlva arrafelé megyünk vissza, és megint odalépek hozzá (mosolyogva/vigyorogva): "Szia, bocsi, kérdezhetek megint valamit? Nem tudod, hogy a XY tanárnő van-e ma suliban?". Válaszol, aztán elmegyünk. És ha szükség lesz rá, akkor lesz egy 3. odalépés is: "Szia, bocsi, kérdezhetek vmit?:D (nevetve:D) Hogy hívnak?:)". Aztán ha tudok, elkezdek vele beszélgetni, ha pedig nem, akkor eljövök, és majd keres Ő, ha akar. Arra lennék kiváncsi, hogy vajon humorosan (ahogy én is) fogja fel a dolgot, vagy idegesítőnek fogja tartani ezt az egészet?

Amúgy évfolyamtársak vagyunk.

16/L

2009. ápr. 22. 20:40
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

igen, elég vicces lenne:DD

nah majd vmit bnőmmel kitalálunk. akkor nem helyesírásost:P

aztán majd megírom, hogy mi lett belőle és hogy fogadta a srác".:D

köszii.(:

2009. ápr. 22. 22:17
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami olyasmi legyen,amiben igazságot kell szolgáltatnia... Pl összevesztek valamin, hogy nem tudom, a te macskád nem tud egeret fogni, de márpedig a macska ösztönösen tud bánni az egérrel, vagy nem tudom... Valami olyasmi kéne, amiben okvetlen az ő segítségére van szükségetek, eldönteni a vitás kérdést.
2009. ápr. 22. 22:20
 23/28 anonim válasza:
100%
Szia! Én a muszáj szót elfelejteném a helyedben:) A férjemet úgy ismertem meg 10 évvel ezelőtt, hogy odamentem hozzá tüzet kérni, de természetesen ez nem azt jelenti, hogy szokj rá a cigire:D Főleg ne a suliba:D Nah szóval szerintem nagyon átlátszó, ha így mész oda hozzá, akkor inkább találj valami alkalmasabb időpontot, mondjuk suli után, együtt mentek ki az ajtón, véletlenül nekiütközöl, vagy megtudod, hogy mit csinál szabadidejében és véletlen arra jársz, meg ilyenek.
2009. ápr. 22. 23:02
 24/28 A kérdező kommentje:

Hát a macskás nem jönne össze.:D

És nem lenne egyszerű véletlen összefutni vele, mert az ellenkező irányban lakik, mint én. (20-25 kmre mindketten a sulitól)

2009. ápr. 23. 17:44
 25/28 A kérdező kommentje:
Azt hiszem maradok az eredeti ternél, annyi különbséggel, hogy nem helyesírási kérdést fogok feltenni.:D
2009. ápr. 23. 17:46
 26/28 anonim ***** válasza:
én jobban örülnék a srác helyébe ha csak egyszer jönnél oda. igy tök gyogyosnak fog gondolni.
2009. ápr. 23. 22:36
 27/28 anonim válasza:
Szerintem is csak egyszer menj oda. És, amikor a haverok ott vannak, akkor véletlenül se, mert akkor nagyon nagyarcúak tudnak lenni a pasik:)
2009. ápr. 24. 14:29
 28/28 anonim válasza:
Hát szerintem kicsit dinkának fog tartani, de aztán leesik neki és (sztem) dumálni fogtok. Végül is ez nem annyira gáz mint ahogy a jelenlegi barátom jött oda hozzám :d Ezt mondta: cya, megmondanád hányóra? és az óra a kezén volt. Lenézett és tök vörös lett. Aztán kiderült, ohgy a barinőim szerveszkedtek és azért jött oda, mert máshogy nem bírt hozzám érni.
2009. ápr. 24. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!