Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok, ha így szólítana le egy csaj? .
Gimimből tetszik egy srác, de még sosem beszéltem vele, így szólítanám le, ha nem gáz:D ->
Az egyik bnőmmel megbeszélem előre, hogy majd mikor elsétálunk a folyosón (a srác) előtte, akkor színleljük vitatkozást, pl. hogy hogy írják a "muszáj" szót.:D Aztán odalépek hozzá, és : "Szia, bocsi, kérdezhetek valamit? Hogy írják a muszáj szót?:D". Válaszol, aztán elmegyünk (persze előbb megköszizzük a válaszát:D). Pár perc múlva arrafelé megyünk vissza, és megint odalépek hozzá (mosolyogva/vigyorogva): "Szia, bocsi, kérdezhetek megint valamit? Nem tudod, hogy a XY tanárnő van-e ma suliban?". Válaszol, aztán elmegyünk. És ha szükség lesz rá, akkor lesz egy 3. odalépés is: "Szia, bocsi, kérdezhetek vmit?:D (nevetve:D) Hogy hívnak?:)". Aztán ha tudok, elkezdek vele beszélgetni, ha pedig nem, akkor eljövök, és majd keres Ő, ha akar. Arra lennék kiváncsi, hogy vajon humorosan (ahogy én is) fogja fel a dolgot, vagy idegesítőnek fogja tartani ezt az egészet?
Amúgy évfolyamtársak vagyunk.
16/L
Szerintem ez aranyos!
Mondjuk ki tudja hogy fogadja?
Szerintem attól függ, hogy épp milyen állapontban van!!!
Tuti le fog esni neki a dolog, de nem gáz!
Bárcsak engem is leszólítana így valaki:D:D
Köszi.:)
Nagyon félek, hogy hogyan fog reagálni... eddig úgy tűnt, hogy rendes, meg kedves, meg aranyos fiú.:P (Nem az a kemény suli legmenőbb egocsávója.:D) Remélem nem lesz kiakadva.:D És remélem megmerem kérdezni.:) Csak az első nehéz, a többi már egyszerű lenne...
Nézd. Én a három kérdést egyszerre tenném föl.
Odalépsz hozzá az első kérdéssel, tiszta sor.
kiszólsz a barátnődnek: ugye megmondtam, hogy úgy kell írni?
aztán vissza a sráchoz: Akkor megkérdem azt is, hogy...
És egyébként hogy hívnak?/tényleg XY a neved?
És innen már azt kérdezhetsz, amit csak akarsz. Vagy beszélgettek egy jót, vagy hamar lezárja a beszélgetést, vagy akármi történhet. :) De persze ezt a 23 éves fejemmel gondolom így, ki tudja, a 16 éves srácok hogy viselkednek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!