Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit szólnátok, ha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha így szólítana le egy csaj? .

Figyelt kérdés

Gimimből tetszik egy srác, de még sosem beszéltem vele, így szólítanám le, ha nem gáz:D ->

Az egyik bnőmmel megbeszélem előre, hogy majd mikor elsétálunk a folyosón (a srác) előtte, akkor színleljük vitatkozást, pl. hogy hogy írják a "muszáj" szót.:D Aztán odalépek hozzá, és : "Szia, bocsi, kérdezhetek valamit? Hogy írják a muszáj szót?:D". Válaszol, aztán elmegyünk (persze előbb megköszizzük a válaszát:D). Pár perc múlva arrafelé megyünk vissza, és megint odalépek hozzá (mosolyogva/vigyorogva): "Szia, bocsi, kérdezhetek megint valamit? Nem tudod, hogy a XY tanárnő van-e ma suliban?". Válaszol, aztán elmegyünk. És ha szükség lesz rá, akkor lesz egy 3. odalépés is: "Szia, bocsi, kérdezhetek vmit?:D (nevetve:D) Hogy hívnak?:)". Aztán ha tudok, elkezdek vele beszélgetni, ha pedig nem, akkor eljövök, és majd keres Ő, ha akar. Arra lennék kiváncsi, hogy vajon humorosan (ahogy én is) fogja fel a dolgot, vagy idegesítőnek fogja tartani ezt az egészet?

Amúgy évfolyamtársak vagyunk.

16/L

2009. ápr. 22. 20:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Simán csináld meg sztem, én díjaznám a helyében abszolút :D
2009. ápr. 22. 21:34
 12/28 A kérdező kommentje:

Hááát... a "Szia Bocsi. Elég szimpatikusnak tünsz!!!" leszólítás tényleg egyszerűbb, de még ezt sem biztos, hogy megmerem majd csinálni, pedig ez százszor egyszerűbb, és nem kell hozzá olyan nagy bátorság, hisz bárkit leszólíthatunk, hogy "Bocsi, kérdezhetek vmit? Hogy írják a muszáj-t?".:D Szval maradnék inkább az eredeti kérdéseknél.

Az lehethogy tényleg jobb lenne, ha egyszerre tenném fel a 3 kérdést... :D Erre nem is gondoltam.:D De ha először csak egy kérdéssel megyek oda, akkor utána kifújhatom kicsit magam, és eltudom dönteni, hogy kedves, vagy nem, bunkó volt-e, stb... mert ha bunkó, akkor másodszorra már oda sem megyek, mert valószínűleg nem jövök be neki... Meg így egyszerre valahogy nincs bátorságom.:D Annyira fogok izgulni, hogy mire megkérdezem az elsőt, a második kérdésre már nem fogok emlékezni.:D Amúgy is, én az a visszahúzódó, csendes lányka fajta vagyok, nem vagyok jó az ilyenekben...:S:D

2009. ápr. 22. 21:34
 13/28 A kérdező kommentje:
És köszi mindeggyikteknek! Azért válaszolhattok még!!!:D
2009. ápr. 22. 21:36
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ennyiszer visszamész, ez nem humorosan jön le. Ez nagyon átlátszó. Én a 3-dik kérdést tenném csak fel. Ha engem megkérdezne egy csaj, hogy a muszáj szót hogy kell írni meg ennyiszer odajönne ilyen szöveggel, hát...nem valószínű, hogy akarnék tőle bármit is ezek után. Ez olyan gyerekes és idegesítő! Menj oda és kérdezd meg a nevét vagy valami normális dolgot (ne helyesírásról).
2009. ápr. 22. 21:47
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

kicsit gyerekes.

es a muszaj-os dolgot felejtsd el!!!! bunkonak fog nezni. a tanarnos meg nagyon atlatszo.... de meg mindig jobb mint a muszajos. ha mar akarsz tole vmit kerdezni, vmi ertelmeset kerdezz.

2009. ápr. 22. 21:52
 16/28 A kérdező kommentje:

Te hány éves vagy?:D

Azért nem rögtön azzal kezdem, hogy "Hogy hívnak?", mert csak úgy nem mernék odamenni hozzá...

Így, hogy vitatkozunk bnőmmel, és úgy megyek oda, mintha csak egy szimpla embertől megkérdezném, így valószínűleg megmerem csinálni. De rögtön a nevét...:/

És mi lenne, ha kihagynám a 2.odalépést? Szval csak 2-szer mennék oda hozzá (1.vmi ürügy kérdés, 2.hogy hívnak). A muszáj csak egy példa volt, addig még lesz időm kitalálni, mit krédezzek, a lényeg, hogy tudjunk rajta a bnőmmel vitatkozni.:D Adhattok ürügy kérdés tippeket is!:D

2009. ápr. 22. 21:53
 17/28 A kérdező kommentje:
Lehethogy azért gyerekes, mert még gyerekek vagyunk... :P És próbálok nem túl komoly kérdést feltenni neki.
2009. ápr. 22. 21:54
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

ez aranyos, de télleg ne helyesírásból kérdezz tőle, mert ha nem tudja, akkor cikiül érzi magát, meg ha nem tudja, akkor furcsa ha megint odamész hozzá, hogy "kérdezhetek mégvmit?" de az előzőre sem tudta a választ, na nem ismerem lehet,h jó magyarból de ha nem sztem elszúrhatja a dolgot, és lehet,h sértő lesz neki, sztem valami mást kellene kérdezned. De lehet,h ez is bejön neki, nekem tetszene ha valaki igy jönne oda édes sztem:D

melyik városban jársz gimibe?

17/f

2009. ápr. 22. 21:55
 19/28 A kérdező kommentje:

Hehe.:D Nagy lenne, ha holnap hozzád mennék oda.:D Győrbe járok.

Akkor nem helyesírás lesz. Valamit kitalálunk majd.:D De mondom, adhattok tippeket ilyen téren is.:)

Amúgy köszi neked is.(: Remélem, h. Ő is úgy fogja majd gondolni, hogy édes...:D

2009. ápr. 22. 22:02
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
sztem hozzám nem fogsz odajönni, mert sokat kellene ahhoz sétálnod, én távol vok győrtől, de az tényleg poén lenne, ha ő is olvasná:D majd irj a fejleményekről.. bocsi nincs tippem:S:( a beosztás jó, csak a fiúk(saját megítélésem szerint) nem csipázzák ha suliról kell beszélni még a szünetben is:S de azért sok sikert..
2009. ápr. 22. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!