Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Smárolni tényleg ilyen szar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smárolni tényleg ilyen szar vagy csak én vagyok hibrid?

Figyelt kérdés

Tegnap smároltam egy olyan gyerekkel, akit kb 5 perce ismertem és ugye semmit sem éreztem iránta és rájöttem, hogy eddig még sose volt élményem jó csókban. Ez azért lehet, mert nem voltam szerelmes vagy ha nem is vagyok szerelmes, a csóknak akkor is jónak kell lennie?

Mondjátok, hogy csak akkor jó a csók, ha szerelmes az ember, mert ez így csalódás...

2011. szept. 11. 22:24
1 2 3 4
 31/34 Dia90' ***** válasza:

Nálam is hasonló a helyzet, mint az előző válaszolónál. 3 emberrel csókolóztam eddig, az első csók nem volt jó, mert nem voltam szerelmes. A másodiknál volt szexuális vonzalom, szerelem nem, jó volt vele csókolózni, de most a legjobb, a barátommal, mert minden megvan. :)

Az első után azt gondoltam, hogy én sem fogom szeretni, de ez megváltozott. Szerelemben egyértelműen jó, de ahogy előttem is írták, legalább a szexuális vonzalomnak meg kell lennie ahhoz, hogy élvezni lehessen. Na meg mindenki másképp csókol, ez is számít...viszont szerelemben talán mindenfajta csók tökéletes a másik féltől :)

2011. szept. 15. 22:05
 32/34 anonim ***** válasza:
31%

Hát szerintem nincs is annál jobb, mint becsípve félig idegen fiúkkal smárolni egy buliban. De ezt majd csak ha elmúltál 18.

23/L

2011. szept. 16. 00:12
 33/34 anonim ***** válasza:
50%
vagyis egy buliban csak egy fiúval
2011. szept. 16. 00:13
 34/34 anonim ***** válasza:
31%
Nem kell hozzá szerelem.
2011. szept. 16. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!