Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smárolni tényleg ilyen szar vagy csak én vagyok hibrid?
Tegnap smároltam egy olyan gyerekkel, akit kb 5 perce ismertem és ugye semmit sem éreztem iránta és rájöttem, hogy eddig még sose volt élményem jó csókban. Ez azért lehet, mert nem voltam szerelmes vagy ha nem is vagyok szerelmes, a csóknak akkor is jónak kell lennie?
Mondjátok, hogy csak akkor jó a csók, ha szerelmes az ember, mert ez így csalódás...
Odajött, először megfogta a kezem,rám mosolygott , utána mindkét kezével megfogta az arcom és megcsókolt, de csak pár másodperc volt.
Nem vagyok egy romantikus alkat, de ez a legjobb dolog, ami valaha történt velem.
Nagyon jó volt, senki sem volt közel sem távol.
Sajnos soha nem lett a dologból semmi, pedig én a mai napig sem ellenkeznék.
Gyakorlatilag nem is jártatok?
De hogy jutott az eszébe?
Én úgy tudom, a csajok nem szeretik, ha valaki csak úgy oda megy hozzájuk
Akkor ne csodálkozz.
Ahhoz,hogy ilyen ódákat tudj zengeni, mint én, ahhoz nagyon kell szeretni a másikat :)
Na, akkor nagyon nem vagyok eltévedve.
Szóval Te szerelmes voltál belé, Ő meg nem volt beléd.
De az ember nem csókolgatja a barátait. Pláne nem egy olyan csaj, aki szerelmes belé. Azért az látszik. Még nem 100%ig tiszta.
Tök jó.
Sajnos nekem nincs ilyen élményem.
Ha szerelmes lettem egy lányba, az tuti nem állt velem szóba.
Nem kéne átmenni privátba?
Szegény 15 évesnek elrontjuk a topikját.
Ez így nem off, legalább elhiszi,hogy nem hibrid :D
Te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!