Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smárolni tényleg ilyen szar vagy csak én vagyok hibrid?
Figyelt kérdés
Tegnap smároltam egy olyan gyerekkel, akit kb 5 perce ismertem és ugye semmit sem éreztem iránta és rájöttem, hogy eddig még sose volt élményem jó csókban. Ez azért lehet, mert nem voltam szerelmes vagy ha nem is vagyok szerelmes, a csóknak akkor is jónak kell lennie?
Mondjátok, hogy csak akkor jó a csók, ha szerelmes az ember, mert ez így csalódás...
2011. szept. 11. 22:24
1/34 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy, vagy ha szexuális vonz az illető.
Életem legjobb csókja még csak nem is smárolás volt, de olyan érzéki volt azt hittem ott ájulok el, soha nem éreztem ahhoz foghatót.
Nem mindegy kitől kapod :)
2/34 anonim válasza:
Mesély még erről a csókról
Légyszi légyszi légyszi
8/34 anonim válasza:
Naná, hogy Te.
A kérdezőnek nem volt emlékezetes csókja.
9/34 anonim válasza:
szerintem csak nem élvezed..ennyi..nem muszály h szerelmes legyél valakibe h élvezd a csókot...hány éves vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!