Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire kicsinek számít, ha 15 centi a farkam?
Figyelt kérdés
Majdnem lefeküdtem egy csajjal. Nem tudom már hogyan jött ez, de úgy erotikusan a fülébe súgtam, hogy van 15 centim, ami pont belé illik. Majd úgy nézett rám, mintha azt mondtam volna kb. hogy b*zi vagyok, és otthagyott. 15 centi tényleg ennyire kicsinek számít, vagy a csaj gyökér? Eddig nem volt panasz a méretemre, de ez eléggé önbizalom romboló dolog. :(
20/F
2011. szept. 11. 21:56
21/26 anonim válasza:
Egy kurv@val bánj úgy mint egy úrinővel! Egy úrinővel meg úgy kell bánni mint egy ribancal.
22/26 anonim válasza:
Vicces hogy még ezt a kudarcot is a pénisz mérettel kapcsolatos frusztrációdra fognád.
23/26 anonim válasza:
Tisztelni egy ribit? Akkoe mi marad a normális nőnek?
24/26 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen parám. én növeltem 2cmet egy jó masszázzsal. ha érdekel megmutaotm.
25/26 anonim válasza:
A 4. vagyok. Jó, persze a ribancot nem szó szerint kell érteni. Akkor inkább úgy fogalmazok; a média befolyása alatt álló, agymosott hölgyemény.
26/26 anonim válasza:
Igen, tisztelni. Vagy legalább egyenrangúnak tekinteni. Bocsi, de az ő kegyeit keresed, akkor semmivel sem vagy különb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!