Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire kicsinek számít, ha 15 centi a farkam?
Majdnem lefeküdtem egy csajjal. Nem tudom már hogyan jött ez, de úgy erotikusan a fülébe súgtam, hogy van 15 centim, ami pont belé illik. Majd úgy nézett rám, mintha azt mondtam volna kb. hogy b*zi vagyok, és otthagyott. 15 centi tényleg ennyire kicsinek számít, vagy a csaj gyökér? Eddig nem volt panasz a méretemre, de ez eléggé önbizalom romboló dolog. :(
20/F
Hát én ezekbe a párbeszédekbe rend szerint nem kapcsolódok be, de most kivételt teszek.
én egy erős 19-es vagyok ha viszonyítunk a 15 az sokkal nem marad le, szóval az történt h. a csaj hallotta a TV-ben h. 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 centi, és nyilván annyi esze van h. azt képzeli ami az alatt van az semmi...
Szánom az ilyen gyatra luvnyákat, de sajna egyre inkább elszaporodnak.
Szard le, ha szembenézett volna a "dolgokkal" rájött volna h. mekkora marhaság amit a TV-ben tanult.
Béke
3. hozzászóló, az a legvalószínűbb. :D
amúgy meg nem úgy tűnt, mint aki nem akar dugni :D legközelebb 20 centit kell mondani, úgyse fogja lemérni :D
szerintem 1 kicsit vagyis inkább túlságosan nyersen és célra mutatóan tálaltad a fizikai adottságodat. és mivel 1 lánynak mondtad ezt nagyon szemtelen és mocskos voltál.
Szerintem ezért hagyott ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!