Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire kicsinek számít, ha 15 centi a farkam?
Figyelt kérdés
Majdnem lefeküdtem egy csajjal. Nem tudom már hogyan jött ez, de úgy erotikusan a fülébe súgtam, hogy van 15 centim, ami pont belé illik. Majd úgy nézett rám, mintha azt mondtam volna kb. hogy b*zi vagyok, és otthagyott. 15 centi tényleg ennyire kicsinek számít, vagy a csaj gyökér? Eddig nem volt panasz a méretemre, de ez eléggé önbizalom romboló dolog. :(
Azért nem hiszed, mert nem voltál még csaj, akinek az arcába toltak egy ilyen mondatot, még ha már épp azon vacillált is, hogy legyen-e action, vagy ne...
2011. szept. 11. 22:20
12/26 anonim válasza:
Én is kivágtalak volna, ha ilyet mondasz.
Ez csak egy tapasztalatlan srácnak szexi, nekem iszonyú illúzióromboló lenne. Kussolj és simogasd és a fenét sem fogja érdekelni mekkora a farkad.
2011. szept. 11. 22:21
13/26 anonim válasza:
kissé egocentrikusnak tünsz...nem minden csaj ribanc aki nem kefél weled!!!
2011. szept. 11. 22:37
14/26 anonim válasza:
Hagyjuk már ezeket a hülye kifogásokat. Nyilván a csaj is akarta a dolgot, úgyhogy nem a nyers közlésforma volt a baja, hanem a méret. Az ilyen ribancoknak egy ló való akkor. Legközelebb ha ilyen van, kicikized a mellét, vagy a seggét, vagy amit akarsz.
2011. szept. 11. 22:39
15/26 A kérdező kommentje:
Megértettem a lényeget, nem a farkammal van gáz, csak bunkó voltam. Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy valaki azért ribanc, mert nem fekszik le velem!!! Viszont ha tök buta, és a fél város átment rajta már, akkor annál inkább!
2011. szept. 11. 22:41
16/26 anonim válasza:
Hogyne, mert minket nőket olyan egyszerű felizgatni.
Elég egy rossz mozdulat és oda a varázs. Ez a szöveg pedig elég megalázó. Ilyenkor azt kell éreztetni,hogy tiszteled a másik felet és kívánod, nem pedig azt, hogy beleillik a farkad.
2011. szept. 11. 22:41
17/26 A kérdező kommentje:
tény, hogy egy partyribanchoz úgy is állok hozzá... normális csajnak nem mondanék ilyeneket,mivel ott nem csak a kúrás lehetősége hajtana :)
2011. szept. 11. 22:44
18/26 anonim válasza:
Ismered ezt a lányt?
2011. szept. 11. 22:46
19/26 A kérdező kommentje:
igen.
2011. szept. 11. 22:48
20/26 anonim válasza:
Akkor főleg ne mondj neki ilyet. Nem tudhatod miért ilyen, miért választotta a párkapcsolat helyett az élvezetnek ezt a formáját. Ha pedig igényt tartasz rá, akkor a minimum, hogy tiszteld. Ez kölcsönös dolog. Ha nektek nem kellene, ő nem lenne partyribanc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!