Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt közületek valaki aki már lemondott róla hogy elveszíti a szüzességét?
Tehát csak szüzek válaszát várom.
22/F
Kedves szüzek. Ha nem nagy gond, tegyetek már meg nekem egy olyan szívességet, hogy felvilágosítotok, miért is olyan nagy dolog elveszíteni a szüzességeteket?
Azt érteném, ha azért nyavalyognátok, hogy nincs nőtök, azt is érteném, ha a szexhiány miatt csaholnátok, de ti NEM. Ti egyetlen, esedékes alkalomból faragtok akkora problémát, hogy AMIATT nem mertek csajozni. Hihetetlen.
Igen,lemondtam.Életem legjobb döntése volt.Igazából nem is érdekelt soha,tehát nem is nagyon volt lemondani miről.A papok más kategóriába tartoznak,ők azért teszik ezt,mert csak így lehetnek felszentelt papok.Az más dolog,hogy sok köztük a gerinctelen féreg,akik gyermekeket molesztálnak.De ebbe inkább nem mennék bele.
Én így élek,köszönöm nem vagyok beteg vagy ilyesmi,állítólag a külsőmmel sincs baj,átlagos lány vagyok.És nem készülök apácának sem.25/L
Nálam dettó ugyanaz, mint 17:28-nál. Csak az életkor még súlyosabb, szeptember 30-án leszek 34. Azt hiszem, ezt a napot nem ünneplem meg. Arra is gondoltam, talán jobb lett volna, ha meg sem születek, nem lenne szegényebb nélkülem a világ. De élek...és kellene valamit kezdeni ezzel az élettel.
Persze fontos a tenni akarás, de a görcsösség legalább olyan rossz. Nehéz abban hinni, hogy megtalál a szerelem.
Az csak a kisebbik, bárnem elhanyagolandó dolog, hogy szűz vagyok, sokkal rosszabb, hogy futó kapcsolatom se volt.
Ennyi idősen szinte alig merek kezdeményezni is, kinek kellene egy ennyi éves szűz, biztos nem 100%-os, azért szűz még.
Nehéz elképzelni, hogy egyedül kell majd leélnem az életem, de lehet, hogy ez lesz.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!