Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok van közületek olyan aki 14 év alatt veszítette el a szüzességét?
nekem van ilyen ismerősöm..
bocs az offért
Nekem az első "komoly" kapcsolatom egy 14 éves lánnyal volt (én akkor 17 voltam) és én vettem el a szüzességét.
Azóta sem szerettem annyira senkit. Sajnos elbalszúrtam a dolgot, egy életre szóló lecke volt
Én is 14 évesen vesztettem el.
Ja, és kérdező, Te egy óriási kretén lehetsz kicsi mellekkel.
Megsúgom, hogy már 12-13 évesen 80/DD-s mellem volt ;)
Nemtom....sztem kérdező te minimum 30 vagy...-.-"
Milyen feltételezés, hogy nincs melle egy 13évesnek?
Én 13 vagyok és elég nagy mellem van egy ideje. Ilyen a mai fiatalság.
Amugy az osztálytársam ilyen...Kicsit molett alakú. Ő 12 évesen vesztette el egy 14 éves sráccal. Most egy 11.essel kavar (18 éves!) és láttam egy sms-t: "mégis csak az első közös lesz, szóval szerintem legyen nálam, h anyud otthon lesz" írta neki a fiú már vagy 2 hónapja.
Kicsit féltem...Nem szólhatok bele, hogy mikor vesztette el, de ez a srác sztem csak ki fogja használni.
Nekem eddig egy pasim volt és ez a lány és a barátnői engem csesztetnek, hogy szűz vagyok és nem volt több pasim!
Nemtudom mit képzelnek magukról, de úgy látszik ez lett a menő. Hát kösz én akkor nem akarok az lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!