Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb? "Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor ott van melletted, de tudod, hogy sosem lehet a tiéd. " Egyetértesz az idézettel?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác, de nem mersz nézni, csak bámulod és álmodozol róla. A srác levegőnek néz, de nem tudod elfelejteni, folyton rágondolsz.
Ilyen esetben melyik a jobb? (Ha tudod, hogy nem lehet a tiéd, de nem tudod elfelejteni.)
1.: Minden hétköznap egy csomószor összefutsz vele a suliban. (Gyakran látod.)
2.: Messze van tőled, alig látod, csak hetente, vagy havonta... (Alig látod néha.)
|16/L|
2009. ápr. 22. 14:25
11/11 anonim válasza:
éN is ugyanigy vagyok söt én mind a kettöbe bennt vok. A srác aki nekem teccik szeptember ota azzal a busszal jár (oda,vissza) amivel én és odáig nem jutottunk el h egymáshoz szóljunk (csak köszönünk)ráadásul nagyon messze lakik innen .Én már ott tartok h reggelente inkább másik busszal járok csak h ne lássam inkább elkések a suliból mert már olyan rossz ugy érzem darabokba van a szívem :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!