Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a rosszabb? "Akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a rosszabb? "Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor ott van melletted, de tudod, hogy sosem lehet a tiéd. " Egyetértesz az idézettel?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác, de nem mersz nézni, csak bámulod és álmodozol róla. A srác levegőnek néz, de nem tudod elfelejteni, folyton rágondolsz.

Ilyen esetben melyik a jobb? (Ha tudod, hogy nem lehet a tiéd, de nem tudod elfelejteni.)

1.: Minden hétköznap egy csomószor összefutsz vele a suliban. (Gyakran látod.)

2.: Messze van tőled, alig látod, csak hetente, vagy havonta... (Alig látod néha.)

|16/L|

2009. ápr. 22. 14:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

"Nagyon tetszik egy srác, de nem mersz *lépni,"

Bocsi, elírtam.:/

2009. ápr. 22. 14:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan kérdés, amiben a véleményeteket kérdezem... azt, hogy Ti az 1-es, vagy a 2-es helyzetben lennétek "szívesebben", ha választani kéne?
2009. ápr. 22. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
2.-at választanám
2009. ápr. 22. 14:53
 4/11 anonim ***** válasza:

én épp az egyesből tértem át a kettesbe :D bár mondjuk az én helyzetem valamivel bonyolultabb...

van barátom, 2 éve, akit nagyon szeretek, sokkal jobban, mint bárkit eddig. és van egy srác, akit a barátom előtt szerettem, de valamiért sose jöttünk össze. tavaly még egy gimibe jártunk, így minden nap láttam. akkor nem éreztem semmit, tudván, hogy itt a barátom, és őt mennyire szeretem, még beszélgetni is tudtam a sráccal.

most viszont, hogy egyetemre mentem, elkerültem otthonról, látom kb 3-4 havonta. nemrég visszamentem szalagavatóra a volt sulimba és ott volt... hát akkor kiszaladt a föld a lábam alól kb, minden bajom volt. pedig már nem szeretem, az agyammal és a szívemmel is elutasítom, csak a testem reagál rá ilyen hülyén...

szóval én inkább visszatérnék az egyesbe, mert amíg egy megszokott jelenség volt körülöttem, nem éreztem semmi bokaremegést, pirulást vagy egyéb ilyen idióta dolgot.

2009. ápr. 22. 15:18
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

A 2. a jobb, de én nem azt választanám. "Mission impossible", de ezek tesznek igazán naggyá minket, embereket.

A levegőnek nézés egyébként nem mindig az, aminek látszik.

2009. ápr. 22. 15:40
 6/11 anonim ***** válasza:
2. :)
2009. ápr. 22. 15:58
 7/11 anonim ***** válasza:
mikor hogy,ez regebben volt igy amikor tetszett egy fiu es valamikor azt vartam h minnel haamarabb lassam egyszer meg azt hogy ritkan lassam....de ez mar nagyon regen volt,most egy boldog parkapcsolatom van
2009. ápr. 22. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is a "secondra" szavazom! : )
2009. ápr. 22. 16:22
 9/11 A kérdező kommentje:

:)

Velem most az 1. van, bnőmmel meg a 2., és összevesztünk, hogy melyikünknek rosszabb.:D

2009. ápr. 22. 20:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Én határozottan az egyeskében lennék szivesebben.

Most a 2.-ban vagyok, és 1 év elteltével baromira lehangoló az egész.

Az elsőt bírtam évekig..

2009. ápr. 22. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!