Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb? "Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor ott van melletted, de tudod, hogy sosem lehet a tiéd. " Egyetértesz az idézettel?
Nagyon tetszik egy srác, de nem mersz nézni, csak bámulod és álmodozol róla. A srác levegőnek néz, de nem tudod elfelejteni, folyton rágondolsz.
Ilyen esetben melyik a jobb? (Ha tudod, hogy nem lehet a tiéd, de nem tudod elfelejteni.)
1.: Minden hétköznap egy csomószor összefutsz vele a suliban. (Gyakran látod.)
2.: Messze van tőled, alig látod, csak hetente, vagy havonta... (Alig látod néha.)
|16/L|
"Nagyon tetszik egy srác, de nem mersz *lépni,"
Bocsi, elírtam.:/
én épp az egyesből tértem át a kettesbe :D bár mondjuk az én helyzetem valamivel bonyolultabb...
van barátom, 2 éve, akit nagyon szeretek, sokkal jobban, mint bárkit eddig. és van egy srác, akit a barátom előtt szerettem, de valamiért sose jöttünk össze. tavaly még egy gimibe jártunk, így minden nap láttam. akkor nem éreztem semmit, tudván, hogy itt a barátom, és őt mennyire szeretem, még beszélgetni is tudtam a sráccal.
most viszont, hogy egyetemre mentem, elkerültem otthonról, látom kb 3-4 havonta. nemrég visszamentem szalagavatóra a volt sulimba és ott volt... hát akkor kiszaladt a föld a lábam alól kb, minden bajom volt. pedig már nem szeretem, az agyammal és a szívemmel is elutasítom, csak a testem reagál rá ilyen hülyén...
szóval én inkább visszatérnék az egyesbe, mert amíg egy megszokott jelenség volt körülöttem, nem éreztem semmi bokaremegést, pirulást vagy egyéb ilyen idióta dolgot.
A 2. a jobb, de én nem azt választanám. "Mission impossible", de ezek tesznek igazán naggyá minket, embereket.
A levegőnek nézés egyébként nem mindig az, aminek látszik.
:)
Velem most az 1. van, bnőmmel meg a 2., és összevesztünk, hogy melyikünknek rosszabb.:D
Én határozottan az egyeskében lennék szivesebben.
Most a 2.-ban vagyok, és 1 év elteltével baromira lehangoló az egész.
Az elsőt bírtam évekig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!