Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek rólam?
Hogy őszinte legyek, nem vagyok megelégedve magammal (vagy csak nagyritkán). Az orrom nagyobb a kelleténél, mellem konkrétan nincs, túlságosan vékony vagyok (40 kiló körül forgok), ezért nem vagyok kellően formás sem... általános iskolában elég rosszul bántak velem osztálytársaim, azóta se jöttem rendbe teljesen önbizalomügyileg :( bár nem mindig látszik rajtam, leginkább depressziós beállítottságú vagyok ebből kifolyólag.
Ja és még annyi kérdésem lenne, hogy hány évesnek tippeltek a kép alapján? (persze ez annak szól, aki igényli a képet:)
Akinek kell kép, privátban küldöm!
Annyira tuti nem lehetsz visszahúzódó mint én.
De próbálok leszokni róla :)
04:23 nem tudok hova :D
04:24 ment:)
veneratedbroker@gmail.com ide jöhet
4:23
Szerintem semmi, de tényleg semmi baj nincs veled. :D
Kíváncsi lennék, hol látsz olyan "tök szép" lányokat, akiktől rosszul kéne érezned magad ilyen külsővel is. :D
04:31 ment a kép :)
Jaguar Warrior válasza:
04:32 hát látom, akkor ezzel nem vagyok egyedül :) de amúgy neked miért van önbizalomhiányod?
04:34 köszi, most tényleg elpirultam:$:D
Démiennek szolics: köszi, aranyos vagy:$:) hát igazából csak ki kell lépnem az utcám és már is jön egy konkurens, aki eszembe juttatja, hogy hát igen milyen jó is lenne ha olyan jól néznék ki mint ő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!