Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI a véleményetek rólam? Rosszmájú vagyok?
19éves vagyok volt körülbelül 5 párkapcsolatom, az első 3év 8hónapig tartott,(sok volt a veszekedés) aztán miután vele vége lett eldurvultam, volt egy 3hetes,(gyerekes volt, midnig úgy találkoztunk hogy ott voltak a haverjai) aztán 1 hónapos (a volt barátnőjét szerette), azután 5hónapos(mindig kutakodott utánam, nem engedett teret) aztán pedig most utoljára egy két hónapos.(megcsalt)
Mindegyikkel lefeküdtem, tudom nagy hiba volt.
Nagyon félek hogy kurv@nak néznek az emberek :(
én ezt nem akartam, de hamar szerelembe esek, aztán végül mindig kidobom őket.
MIt tehetnék?? Már félek párkapcsolatban belekezdeni.
Nem rosszmájú, hanem fehérmájú, te! :-)
Hogy mit tehetnél? Nem fekszel össze mindenkivel viszonylag rövid ismeretség után; ha szerelmes vagy, akkor sem. A múltadról meg nem vagy köteles beszámolni senkinek.
Nyugi!Ettől még nem vagy k*rva. Nem te tehetsz arról hogy ilyen pasikat fogsz ki. Én azt tudom tanácsolni hogy ismerd meg őket jobban,nem muszáj rögtön kimondani hogy jártok,elég ha randizgattok,aztán majd ha jobban megismeritek egymást összejöttök.
Attól hogy 19 évesen 5 pasid volt még nem vagy k*rva. Ismerek olyat aki 13 évesen elvesztette a szüzességét és minden hónapban más pasija van. Na ez a k*rva nem te!
4 kapcsolatom volt, mindegyik rövid
Az utolsó két hetes
Vele is lefeküdtem
Nézzenek krvának nem érdekel
Ez egy kapcsolat része
Bár az tény, hogy nem szabad egyből
Két hetet várjaok vele
De nem azért krváznak le hogy hány pasival feküdtél le
Hanem, hogy mennyi volt, és mennyi ideig
Nem vagy krva
Én is sokat csalódtam, és én is félek, de most kezdek újra szerelmes lenni
De nem vágok bele egyből, mint az eddigiekbe
Várok még egy kicsit, hogy nem fellángolás e
Utána talán.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!