Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MI a véleményetek rólam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI a véleményetek rólam? Rosszmájú vagyok?

Figyelt kérdés

19éves vagyok volt körülbelül 5 párkapcsolatom, az első 3év 8hónapig tartott,(sok volt a veszekedés) aztán miután vele vége lett eldurvultam, volt egy 3hetes,(gyerekes volt, midnig úgy találkoztunk hogy ott voltak a haverjai) aztán 1 hónapos (a volt barátnőjét szerette), azután 5hónapos(mindig kutakodott utánam, nem engedett teret) aztán pedig most utoljára egy két hónapos.(megcsalt)

Mindegyikkel lefeküdtem, tudom nagy hiba volt.

Nagyon félek hogy kurv@nak néznek az emberek :(

én ezt nem akartam, de hamar szerelembe esek, aztán végül mindig kidobom őket.

MIt tehetnék?? Már félek párkapcsolatban belekezdeni.

2011. máj. 25. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Túl felelőtlen és meggondolatlan vagy.
2011. máj. 25. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem a tény állást. 3 párkapcsolatom volt. 1 szakítás részemről másik kettő szimplán megcsalt... Amit én teszek: Óvatosság, lekérdezem a nőt ha valami nem kerek, többszöri találkozás után lépek konkrétan. 21/F
 3/9 tsz-tag ***** válasza:
34%
ha nem teregeted világnak akkor nem tartanak k.rvának, amúgy iszonyú helyes csávó vagyok és barátnőm is van, lenne kedved pótkerék lenni?hidd el nagyon boldogok lennénk
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem rosszmájú, hanem fehérmájú, te! :-)

Hogy mit tehetnél? Nem fekszel össze mindenkivel viszonylag rövid ismeretség után; ha szerelmes vagy, akkor sem. A múltadról meg nem vagy köteles beszámolni senkinek.

2011. máj. 25. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Nyugi!Ettől még nem vagy k*rva. Nem te tehetsz arról hogy ilyen pasikat fogsz ki. Én azt tudom tanácsolni hogy ismerd meg őket jobban,nem muszáj rögtön kimondani hogy jártok,elég ha randizgattok,aztán majd ha jobban megismeritek egymást összejöttök.

Attól hogy 19 évesen 5 pasid volt még nem vagy k*rva. Ismerek olyat aki 13 évesen elvesztette a szüzességét és minden hónapban más pasija van. Na ez a k*rva nem te!

2011. máj. 25. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Húha, mikor is kezdted te ezt az egészet?
2011. máj. 25. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Pár hetes meg 1 hónapos kapcsolatban még nem kell lefeküdni. Máris 2-vel kevesebb lenne.
2011. máj. 25. 19:24
 8/9 .Daniel. ***** válasza:
100%
nem vagy k urva. Amit tehetsz hogy jobban megismered őket mielőtt lefeküdnél velük. Nem azt mondom hogy úgy ismerd meg őket hogy húzod egy évig a szexet mert azt a retkek csinálják. Valamint ne a mai fiúk között keresgélj. Normális fiút találni nehéz viszont ha azt várod hogy a sült galamb a szádba repüljön rosszul fogsz járni és akkor is ha lejjebb adod az igényeidet.
2011. máj. 25. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
51%

4 kapcsolatom volt, mindegyik rövid

Az utolsó két hetes

Vele is lefeküdtem

Nézzenek krvának nem érdekel

Ez egy kapcsolat része

Bár az tény, hogy nem szabad egyből

Két hetet várjaok vele

De nem azért krváznak le hogy hány pasival feküdtél le

Hanem, hogy mennyi volt, és mennyi ideig

Nem vagy krva

Én is sokat csalódtam, és én is félek, de most kezdek újra szerelmes lenni

De nem vágok bele egyből, mint az eddigiekbe

Várok még egy kicsit, hogy nem fellángolás e

Utána talán.-)

2011. máj. 25. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!