Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek rólam?
Hogy őszinte legyek, nem vagyok megelégedve magammal (vagy csak nagyritkán). Az orrom nagyobb a kelleténél, mellem konkrétan nincs, túlságosan vékony vagyok (40 kiló körül forgok), ezért nem vagyok kellően formás sem... általános iskolában elég rosszul bántak velem osztálytársaim, azóta se jöttem rendbe teljesen önbizalomügyileg :( bár nem mindig látszik rajtam, leginkább depressziós beállítottságú vagyok ebből kifolyólag.
Ja és még annyi kérdésem lenne, hogy hány évesnek tippeltek a kép alapján? (persze ez annak szól, aki igényli a képet:)
Akinek kell kép, privátban küldöm!
Természetes szép arcod van és 15 lehetsz.
Igaz a kép nem a legjobb mert oldalról van + nem túl jó minőség de nagyon jól nézel ki szerintem, teljesen rendben vagy.
Küldj nekem is egy képet, mondok véleményt:)
21f
első 4:01 köszi :) a korral eléggé ráhibáztál:D
második 4:01 ment;)
15 vagy tényleg ?
amúgy nincs nagy orrod bár ez az oldalprofil elég zavaró.
Igaz nekem nagyon fiatal vagy mivel 24 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!