Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti ha elmentek egy buliba, gyakran fordul elö, hogy aznap este egy lány sem táncol veletek?
Ez csak azért van, mert csomó olyan csaj van aki nagymenő srácokra hajt, s ha a másik srác aki felkérné táncolni esetleg nem olyan szexi vagy vonzó, akkor emberszámba sem veszi. Én bárkivel táncolok, aki felkér, a csúnyácskább vagy bátortalanabb srácok is emberek, táncolni bárkivel lehet, sőt szerintem pofátlanság visszautasitani, ha felkérnek.
Az már más dolog, ha valakit azért utasit vissza a csaj, mert nem tud viselkedni vagy pl. úgy be van rúgva, hogy még állni sem tud.
19/L
Most őszintén, egy buliban mire mennénk, ha nem a kinézetre?? Nem igazán van lehetőség beszélgetni!
Különben ez elég nagy kétszínűség, ha te felkérsz egy lányt buliban azt azért teszed mert szerinted jól néz ki... Akkor ő miért ne válogathatna szintén ilyen alapon a lány is?
18:33 as vagyok
Elég sok buliba jártam, szóval tudom miről beszélsz. De amint mondtam én nem ilyen vagyok, mert én sem vagyok tökéletes, senki sem tehet arról, hogy nem születik szépnek. Én egyszerűen igy fogom fel a dolgokat, aztán az más dolog, hogy más csajok ezt nem értik.
Csak 2 eset volt amikor visszautasitottam a felkérőt:a srác be volt tépve, s a másik meg odajött, s leakart smárolni úgy, hogy én nem is ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!