Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, milyen aza lány akinek...

Fiúk, milyen aza lány akinek nem szóltok be az utcán, elmentek mellette, mintha ott sem lenne?

Figyelt kérdés

Úgyértem, stílus, öltözködés...

Kort legyetek szívesek írni!

Köszönöm.

16L.

2009. júl. 23. 01:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Én nem nagyon szoktam beszólogatni(pl h jó a segged,stb.),haverokkal néha,de ez függ a csaj kisugárzásától is,meg ha látom,hogy milyen a személyisége,vagy ha szar kedve van akkor nem,de rám amúgyse nagyon jellemző,hogy ismeretlent megszólítok utcán,ha jó csaj akkor nyílván megnézem!:)

Szórakozóhelyeken szerintem más!

17/F

2009. júl. 23. 01:44
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi.

Kiegészítem a kérdést: miaz a tulajdonság, akár öltözködési stilus, kisugárzás.......... amitöl levegőnek néztek egy csajt? :S

Fontos lenne. Köszönöm.

2009. júl. 23. 01:55
 3/14 anonim ***** válasza:
47%

Fakó (unisex) póló és társai.

Amúgy ha egy lány csúnya, rusnya akkor felőlem öltözhet EdHardy ruhába akkor is levegőnek nézem.

Stílus: rocker,emo ne legyen

2009. júl. 23. 06:11
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
bármilyen emo-t levegőnek nézek...
2009. júl. 23. 08:36
 5/14 anonim ***** válasza:
29%

Érdekes hogy az ilyen 17 éves csicska fiúk játszák az agyukat:" Jajj,én minden emo-t utálok"

Innen is látszik hogy az agyuk még csak 12 éves szinten van!

2009. júl. 23. 09:18
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

rocker, emo ne legyen?

akkor nekem meg ne legyen discos,technos, rapper stb..

amúgy meg mi is néha csak haverokkal szoktunk "beszólogatni".. egyébként meg a nagyseggű, nagyműmellű szolis, rózsaszín pics*k nem igazán érdeklik szerény személyemet, pedig általában az összes férfi megnézi őket, de engem vhogy nem izgat:D

17/f

2009. júl. 23. 09:21
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

Végre egy normális pasi,gratulálok utolsó válaszoló:D

Minden pasit érdekel szinte az agyon szolizott,fél kiló sminkel ellátott plázap.csák...ritka az ilyen srác..:)

Bocsi az OFF-ért.

14/L

2009. júl. 23. 12:00
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

09:21 a számból vette ki a szót.

Én a szőke rózsaszínbe öltözött nőkre rá se nézek... szóval tudom ajánlani :DDD akkor a normálisabbja messziről elkerül majd. A többi meg... hát. Valamit valamiért :D

Amúgy miért fontos? Mondjuk ha szakadt pólót és valami ócska melegítőhöz hasonló (csak nyári) nadrágot veszel fel biztos nem néz meg senki. Sminket ne viselj, esetleg vegyél fel egy baseball sapkát. Táska ne legyen nálad, a kezedet tedd zsebre vagy magad mellé. Senki nem fog rádnézni.

2009. júl. 23. 13:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
normális srácok nem szólnak be semelyik lánynak sem, akármennyire is jól néz ki.
2009. júl. 23. 13:37
 10/14 anonim ***** válasza:
előző vagyok, amúgy sztem ha átmész pasiba akkor egy pasi se fog neked beszólni :D
2009. júl. 23. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!