Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, milyen aza lány akinek...

Fiúk, milyen aza lány akinek nem szóltok be az utcán, elmentek mellette, mintha ott sem lenne?

Figyelt kérdés

Úgyértem, stílus, öltözködés...

Kort legyetek szívesek írni!

Köszönöm.

16L.

2009. júl. 23. 01:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%

09:18

csicska vagy te!te biztos valami nagy ember lehetsz h ilyen magas lóról dumálsz!

2009. júl. 23. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:
27%
Ja és egyébként ha szereted az emosokat akkor egészségedre!Biztos te is az vagy.:/
2009. júl. 23. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 vagyok, és nem bírom az emo-kat. Nem azért talán, mert 12 éves szinten van az agyam (bár lehet) egyszerűen nem tetszenek. Ugyanúgy nem tetszenek a rózsaszín barbipinák sem. Nekem a természetes lányok tetszenek. Az emo-k jobban feltűnnek, szerintem egy rózsaszín csajok jobban elmehetnének mellettem. Vagy esetleg egy tiszta szürke ruha.. Az is tuti jelentéktelen.
2009. júl. 23. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:
81%

Én a szöke,sminkelt,nagymellü,magassarku cipöben,divatos ruhàban lévö lànyokat megnézem,szerintem mindenki megnézi,mert feltünöek.

Ez nem jelenti azt hogy az estem is,és azonnnal szoba àllok vele,de a szememnek nem tudk ellent mondani.

Végül is én minden embert felmérek az utcän,még ha nem divatos cuccban van,akkor is,szeretem az embereket vizsgàlni.

AMI NEM AZ ESETEM,AZ ÀLTALÀBAN A ZSIROS ÖSSZEFOGOTT HOSSZU HAJ,A MELLKASIG FELHUZOTT EGYENES SZÀRÜ FARMER,a pattanàsos arc,vagy a felösöböl oldalt kilogo hàj....

Aki szinte ott sem lenne:àltalàban az idös emberek,akik nekem màr olyan egyformàk.

2009. júl. 23. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!