Fiúk, milyen aza lány akinek nem szóltok be az utcán, elmentek mellette, mintha ott sem lenne?
Úgyértem, stílus, öltözködés...
Kort legyetek szívesek írni!
Köszönöm.
16L.
09:18
csicska vagy te!te biztos valami nagy ember lehetsz h ilyen magas lóról dumálsz!
Én a szöke,sminkelt,nagymellü,magassarku cipöben,divatos ruhàban lévö lànyokat megnézem,szerintem mindenki megnézi,mert feltünöek.
Ez nem jelenti azt hogy az estem is,és azonnnal szoba àllok vele,de a szememnek nem tudk ellent mondani.
Végül is én minden embert felmérek az utcän,még ha nem divatos cuccban van,akkor is,szeretem az embereket vizsgàlni.
AMI NEM AZ ESETEM,AZ ÀLTALÀBAN A ZSIROS ÖSSZEFOGOTT HOSSZU HAJ,A MELLKASIG FELHUZOTT EGYENES SZÀRÜ FARMER,a pattanàsos arc,vagy a felösöböl oldalt kilogo hàj....
Aki szinte ott sem lenne:àltalàban az idös emberek,akik nekem màr olyan egyformàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!