Lányok! Amikor ti elmentek disco-ba, ahol sok szép lány van nem érzitek ezt?
hát én nem érzek ilyet :D
a te szavaddal élve csak te vagy ilyen hülye :D
16L
én sem érzek semmi ilyet ....
de tudom,hogy ki irigykedik rám (kb.6)...
szval nem csak te vagy ilyen irigykedő
de ez elég ciki..
első vagyok
jah én is utálom mikor látom milyen irigyek...pff...(N) :D
17:46-os én szeretlek! :DDDD:D
A másik kettő meg kinyalhatja a pinám, mert ők kis 14-15 éves kis ribancok, ilyenekre meg nem vagyok féltékeny! :P
Először kis ku*vák tanuljatok meg írni! ;)
Én tudok írni te nyomorék!:)
És 16 éves vagyok szóval te sem vagy több a 17 éveddel! ;)
Nyald ki te magadat te k*rva.. :D
Rólam okosan beszélj főleg h nem is ismersz.
Ja az még lemaradt attól még h nem vagyok féltékeny másra nem azt jelenti h pláza r*banc vagyok.. ;)
de te biztos jobban tudod..:)(N)
Csaj box van!:D:D:D: Jövök g e c i !!!!!:DD:D
Am. vannak fiuk akiknek a pláza cicák jönnek be, de vannak olyanok is akiknek fontosabb az egyediséged, az hogy milyen személyiség vagy!:) ne írigykedj, érezd jól magad, és ettől fogsz tetszeni a paliknak. Nézd meg, mig a kevésbé szép de normális csajok boldogan táncolnak, jól érzik magukat, addig a full pláza cicák ülnek vagy állnak, mert olyan komolyak meg beképzeltek, hogy nem kéri fel őket senki.
21f
Gyönyörűen beszéltek lány létetekre. :S
Néha én is szoktam, bár nem disco-ban. Önbizalomhiányod van. Egyszerűen ne foglalkozz a többiekkel, és akkor majd jó lesz. Főleg olyanokkal ne, akik az itteni nép értelmi szintjén vegetálnak. :D 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!